search-button
cross-out

Αγρίνιο: Ο μητροκτόνος είχε κατηγορηθεί για βιασμό – Τι είχε καταγγείλει η μητέρα του στις Αρχές

Ο δράστης της δολοφονίας στο Αγρίνιο είχε μπει φυλακή και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα
Αγρίνιο: Ο μητροκτόνος είχε κατηγορηθεί για βιασμό – Τι είχε καταγγείλει η μητέρα του στις Αρχές

«Είχε εμφανίσει εδώ και καιρό σημάδια πως έχει ροπή προς τη βία. Έχει καταγγελθεί για υποθέσεις ενδοικογενειακής βίας αλλά και για βιασμό. Βρισκόταν στη φυλακή και πρόσφατα αποφυλακίστηκε. Δυστυχώς μετά την αποφυλάκισή του ολοκλήρωσε το έργο του».

Σε αυτή την αναφορά προχώρησαν αξιόπιστες πηγές αναφερόμενες στην άγρια δολοφονία της 57χρονης γυναίκας από τον γιο της τα ξημερώματα της Τρίτης στο Αγρίνιο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο δράστης αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Ειδικότερα ο δράστης φέρεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού που έλαβε χώρα στην Ήπειρο αλλά και σε υπόθεση παράνομης παρακράτησης ατόμου.

Παράλληλα τα μέλη της ίδιας του της οικογένειας, δηλαδή η μητέρα και η γιαγιά του, τον είχαν καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία καθώς δεν ήταν λίγες φορές που, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ξεσπούσε και χτυπούσε τόσο την μητέρα του όσο και την γιαγιά του.

Όπως επισημαίνουν στο Newsbomb.gr καλά ενημερωμένες πηγές, μετά τη σύλληψη του δεν είπε λέξη αναφορικά με τις πράξεις του.

Αγρίνιο: Το χρονικό της τραγωδίας
Η δολοφονία της μητέρας του δράστη, 57 ετών, στο Αγρίνιο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο δράστης, 33 ετών, σκότωσε τη μητέρα του χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, ενώ τραυμάτισε και την κατάκοιτη γιαγιά του η οποία βρήκε τη δύναμη και ειδοποίησε τις αρχές.

Η δολοφονία σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου του Αγρίνιου με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 33χρονο δράστη της δολοφονίας.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr