search-button
cross-out

Αρσάκειο: Την Τρίτη οι αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων για το άγριο bullying σε μαθητή

Προχωρά η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τυχόν ευθύνες καθηγητών
Αρσάκειο: Την Τρίτη οι αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων για το άγριο bullying σε μαθητή

Με νέα ανακοίνωση, η διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων ενημέρωσε ότι περατώθηκε η διερευνητική διαδικασία, που προέβλεπε λήψη καταθέσεων των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους καθώς και εκπαιδευτικών για το bullying σε μαθητή. Παράλληλα, προχωρά η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τυχόν ευθύνες καθηγητών.

Όπως αναφέρεται, το θέμα θα συζητηθεί την Τρίτη 11 Απριλίου, όταν θα συνέλθει ο Σύλλογος Διδασκόντων -που είναι το αρμόδιο όργανο για λήψη αποφάσεων- με παράλληλη προβλεπόμενη κλήτευση των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, αποφεύγοντας να παρέμβει σε μια διαδικασία που βρίσκεται εν εξελίξει, ακολουθώντας αυστηρά τη σχολική νομοθεσία και μάλιστα μια διαδικασία που αφορά σε ανήλικους μαθητές και τους γονείς τους.

Η Διεύθυνση του συγκεκριμένου Σχολείου μάς πληροφορεί ότι περατώθηκε ήδη η προβλεπόμενη διερευνητική διαδικασία (λήψη καταθέσεων των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους καθώς και εκπαιδευτικών) και το θέμα υποβάλλεται στον Σύλλογο Διδασκόντων του συγκεκριμένου Γυμνασίου, αρμόδιου να λάβει αποφάσεις επί του θέματος. Ο Σύλλογος έχει κληθεί να συνέλθει την ερχόμενη Τρίτη (11 Απριλίου) με παράλληλη προβλεπόμενη κλήτευση των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους.

Παράλληλα προχωρεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ζήτησε και η Διοίκηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας από την Εκπαιδευτική Διεύθυνση της Περιφέρειας, ώστε να διερευνηθούν και τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών».

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr