search-button
cross-out

Άρτα: Τι μεσολάβησε μέχρι τον μαρτυρικό θάνατο του μωρού-Έκλαιγε αλλά δεν το άκουσε κανένας

Το ερώτημα όλων είναι «Πως γίνεται κάποιος να ξεχάσει το παιδί του στο αμάξι». Αυτό το ερώτημα του έθεσαν και οι αστυνομικοί οι οποίοι πήγαν το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Άρτας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και του πήραν κατάθεση.
Άρτα: Τι μεσολάβησε μέχρι τον  μαρτυρικό  θάνατο του μωρού-Έκλαιγε αλλά δεν το άκουσε κανένας

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα με το 5,5 μηνών βρέφος το οποίο «έσβησε» μέσα στο αμάξι. Για περισσότερες από 7 ώρες ο πατέρας το είχε …ξεχάσει – όπως ισχυρίζεται – μέσα στο αυτοκίνητο και είχε πάει κανονικά στη δουλειά του. Μάλιστα για επαγγελματικούς λόγους εκείνο το πρωί έφθασε μέχρι τη Λευκάδα. Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα τον κάλεσε γύρω στις 2.30 καθώς πήγε να πάρει το παιδί από τον σταθμό και την ενημέρωσαν πως ο πατέρας δεν το είχε πάει. Όταν εκείνη τον κάλεσε τότε φέρεται να ήταν και η στιγμή που ο κατηγορούμενος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς στις 14.55 όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ερώτημα όλων είναι «Πως γίνεται κάποιος να ξεχάσει το παιδί του στο αμάξι». Αυτό το ερώτημα του έθεσαν και οι αστυνομικοί οι οποίοι πήγαν το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Άρτας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και του πήραν κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 37χρονος φέρεται να τους είπε ότι:

«Το παιδί ήταν στο πίσω κάθισμα, κοιμόταν ήσυχο. Ήθελα να πάω γρήγορα στη δουλειά μου. Λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγιναν όλα. Ξέχασα το παιδί μου στο αμάξι. Μακάρι να πέθαινα εγώ και όχι εκείνο…»

Το πρωί της Πέμπτης θα τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο ο δικηγόρος του για να ετοιμάσουν την απολογία του που είναι την Παρασκευή.

«’Ο,τι έχουμε να πούμε θα το πούμε μετά την απολογία. Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση. Είναι με φάρμακα…» δήλωσε στο Newsbomb.gr o δικηγόρος του πατέρα, Δημήτρης Λαμπράκης.

Το παιδί ήταν ξεχασμένο σε κεντρικό δρόμο
Η τοπική κοινωνία είναι μουδιασμένη από το τραγικό αυτό περιστατικό και όλοι απορούν πως κανείς δεν άκουσε το παιδί να κλαίει ή πως κανείς δεν το είδε μέσα στο αμάξι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όχημα έχει φιμέ τζάμια έτσι ακόμα κι αν κάποιος περνούσε δίπλα του θα ήταν δύσκολο να δει το παιδί. Το σημείο που στάθμευσε το όχημα ο πατέρας είναι στην οδό Αρτινών Πεσόντων 6, 200 μέτρα από την εργασία του και 2 χλμ. μακριά από τον βρεφονηπιακό σταθμό.

Ανατριχίλα: Βάπτιση πριν την κηδεία
Η κηδεία του μικρού αγγέλου θα γίνει το Σάββατο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν γραφτεί ο επίλογος, θα γίνει ονοματοδοσία στο μικρό παιδί και θα «βαπτιστεί» Λυδία – Ελένη ενώ στη συνέχεια θα γίνει η τελετή της κηδείας.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr