search-button
cross-out

Bιασμός 12χρονης-Απίστευτες δηλώσεις από τον δικηγόρο του Κρητικού: «Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη»

Απίστευτες δηλώσεις από τον δικηγόρο του του 34χρονου Κρητικού που εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση και κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη στα Σεπόλια 
Bιασμός 12χρονης-Απίστευτες δηλώσεις από τον δικηγόρο του Κρητικού: «Δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη»

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ανέφερε το πρωί μιλώντας στον Ant1 πως ο 34χρονος «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο 33χρονος αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, αν και την συνάντησε δύο φορές.

Αποκάλυψε πως «στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου», για να μην φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος, συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο πελάτης του, όπως ισχυρίζεται «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Η ανήλικη έφυγε λέγοντας «θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου», αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, λέγοντας πως υπάρχουν γραπτά μηνύματα μεταξύ του 34χρονου και της 12χρονης επ΄ αυτού.

Διορίστηκε ψυχίατρος

Ο δικηγόρος ανέφερε επίσης πως για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 34χρονου.

Σε ότι αφορά τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος είπε «Θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και ότι το κορίτσι», επικαλούμενος το ύφος και το περιεχόμενο των μηνυμάτων, λέγοντας μεταξύ άλλων «είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».

ant1news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr