search-button
cross-out

Δείτε βίντεο: Καρέ καρέ η ένοπλη επίθεση σε βάρος 32χρονου, μέρα μεσημέρι στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα - Το βίντεο από καφετέρια της περιοχής καταγράφει την επίθεση και τους πυροβολισμούς με τους έντρομους περαστικούς να σπεύδουν να προφυλαχθούν, ανάμεσά τους και μία μητέρα με το παιδί της
Δείτε βίντεο: Καρέ καρέ η ένοπλη επίθεση σε βάρος 32χρονου, μέρα μεσημέρι στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Καρέ-καρέ αποτυπώνεται η ένοπλη επίθεση σε βάρος του 32χρονου στις 9 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, μέσα απο βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr και το οποίο χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοι της Δίωξης Εκβιαστών για να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός) ενώ ερευνώνται τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.

Δείτε το βίντεο:

Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ομολογήσει, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν στοιχειοθετήσει τη δικογραφία σε βάρος τους και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα. Σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και θα απολογηθούν την Παρασκευή.

Στο βίντεο καταγράφεται ο τρόμος των περαστικών που βρέθηκαν στο «πεδίο βολής» των τεσσάρων κατηγορούμενων, μέρα μεσημέρι. Τρέχουν να βρουν καταφύγιο μέσα σε κατάστημα, ενώ ανάμεσά τους τρέχει έντρομη να προστατεθεί και να προστατεύσει το παιδί της μία γυναίκα.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η αστυνομία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

το πλαίσιο μεθοδικών ερευνών αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η υπόθεση ένοπλης επίθεσης σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021, επί της Λ. Αλεξάνδρας 117 στην Αθήνα.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, ύστερα από ταυτόχρονες οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές τις Αττικής (Γλυφάδα, Μαρούσι, Ζωγράφου) τρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπρόσθετα, κατά την αναλυτική διερεύνηση της υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη ημεδαπών, οι οποίο περιλαμβάνονται στην σχετική δικογραφία ως συνεργοί των συλληφθέντων, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη δράστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την σύλληψη τους οι τρεις ημεδαποί, αντιστάθηκαν σθεναρά στις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ένας εξ αυτών επιχείρησε να κάνει χρήση πιστολιού που έφερε χωρίς όμως να το καταφέρει.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 3 πιστόλια με 3 γεμιστήρες, αεροβόλο πιστόλι με αμπούλες προωθητικού αερίου, 2 μαχαίρια, μεταλλικό ρόπαλο, 5 κινητά τηλέφωνα, καθώς και 2 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτα τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί ως μέσα μετάβασης και διαφυγής.

Επισημαίνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr