search-button
cross-out

Δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο: Θρήνος για τον 36χρονο Κωνσταντίνο- “Έκανε ένα μοιραίο λάθος”

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 36χρονου σκιέρ, Κωνσταντίνου Μόμτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη χιονισμένη πλαγιά του Μπόροβιτς, στη Βουλγαρία.
Δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο: Θρήνος για τον 36χρονο Κωνσταντίνο- “Έκανε ένα μοιραίο λάθος”

Ο πατέρας του, συντετριμμένος, μίλησε στο Star για τον τραγικό θάνατο του γιου του.

“Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των πέντε ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, γι’ αυτό έγινε κατολίσθηση”, τόνισε.

“Όλες οι φωτογραφίες του ήταν στα βουνά. Το είχε στο αίμα του, έφυγε στη φύση, αυτό ήταν το πεπρωμένο του. Μόνο μία φορά του είχα πει να προσέχει. Αλλά ακούει η νεολαία; Ήταν παιδί που είχε ανησυχίες. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, όπως και όλη η οικογένεια” τόνισε η θεία του, επίσης μιλώντας στο Star.

Το όνειρο του Κωνσταντίνου που θα γινόταν πραγματικότητα

Σοκαρισμένοι είναι και οι φίλοι του Κωνσταντίνου, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 36χρονος έφυγε από τη ζωή με τόσο άδοξο τρόπο.

“Βρίσκομαι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Γιατί δεν γίνεται να έχεις ζήσει τρεις μήνες στο Νεπάλ, να έχεις πάει Ιμαλάια και να πεθάνεις στη Βουλγαρία” δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ορειβάτης και φίλος του 36χρονου, Νικηφόρος Στυλιάδης.

“Είχαμε βρεθεί δύο μέρες πριν φύγει για Μπόροβετς. Μου είχε πει ”πάω να περάσω καλά, να ξεκουραστώ, πριν ξεκινήσω”, το καινούργιο του όνειρο. Είχαμε μιλήσει για έναν καινούργιο σύλλογο, αλλά, δυστυχώς, ήρθε το μοιραίο” πρόσθεσε ο ίδιος για τον αδικοχαμένο φίλο του.

Ο Κώστας είχε σχεδιάσει, μόλις επέστρεφε από το Μπόροβετς, να ξεκινούσε το όνειρό του, μία δική του ορειβατική σχολή στη Φλώρινα.

Ο έμπειρος σκιέρ μαζί με τη σύντροφό του και φίλους ανέβηκαν στη Βουλγαρία, όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων σκιέρ, έκαναν το πρώτο λάθος και βγήκαν εκτός πίστας.

“Θεωρώ ότι κάποιες κοινές κορυφές της Βουλγαρίας δεν ήταν κάτι για τον Κώστα. Θεωρώ ότι έκανε ένα μοιραίο λάθος αυτή τη φορά”, λέει ο φίλος του σκιέρ, Αλέξανδρος Ζαχαρούδης.

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr