search-button
cross-out

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Τι κατέθεσε ο αδελφός του καθ’ ομολογίαν δράστη

Ο ρόλος φίλου του προφυλακισμένου 22χρονου τον οποίο κάλεσε τηλεφωνικά μετά την αποτρόπαιη πράξη του
Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Τι κατέθεσε ο αδελφός του καθ’ ομολογίαν δράστη

Στις φυλακές κρατείται πλέον ο 22χρονος Πακιστανός καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας την 1η Αυγούστου στο Περιστέρι, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ασκηθούν διώξεις και σε βάρος δύο συμπατριωτών του, που φέρονται να τον βοήθησαν να διαφύγει.

Ο δικηγόρος του πατέρα της Νικολέτας μιλώντας στο Mega, υποστήριξε ότι παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς του 22χρονου ενώπιον της ανακρίτριας, φέρεται να είχε δύο συνεργούς. «Δύο ομοεθνείς του συνέδραμαν, συνεπικουρώντας τη διαφυγή του. Τον βοήθησαν με την μεταφορά του στο σταθμό Λαρίσης, για να μπορέσει να διαφύγει στα Σκόπια. Εμείς ως οικογένεια ζητάμε να τιμωρηθούν οι άνθρωποι, που παρείχαν βοήθεια, οικονομική και υλική, στον άνθρωπο που αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή της Νικολέτας», δήλωσε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε στην απολογία του την πράξη του, υποστηρίζοντας πως τσακώθηκαν με την 17χρονη για θρησκευτικούς λόγους. Η οικογένεια της Νικολέτας από την πλευρά της ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά και ζητά ο 20χρονος να τιμωρηθεί όπως στη χώρα του. «Να καταδικαστεί σε ισόβια και ό, τι άλλο προκύψει από το νόμο» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 17χρονης, προσθέτοντας ότι «εγώ θα ήθελα όπως θα τον δίκαζαν στην πατρίδα του, έτσι να τον δικάσουν κι εδώ».

«Δεν είναι καλό παιδί»

Ο αδελφός του κατηγορούμενου ανέφερε στην κατάθεση του, ότι ο 22χρονος «δεν είναι καλό παιδί». «Ο Σ… δεν είναι καλό παιδί, δεν πάει στη δουλειά, πίνει μπύρες και τσιγάρα και δεν στέλνει λεφτά στην οικογένεια μας», δήλωσε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την ημέρα της δολοφονίας της Νικολέτας, του ζήτησε 100 ευρώ, για να πάει στη Θεσσαλονίκη, τα οποία δεν του έδωσε.

«Ο Σ… μου ζήτησε να του δώσω 100 ευρώ, γιατί ήθελε να πάει σε ένα χωριό στη Θεσσαλονίκη, γιατί εκεί βρήκε μία δουλειά. Δεν μου είπε σε ποιο χωριό θα πήγαινε, ούτε εγώ τον ρώτησα. Τον ρώτησα, που είναι η Νικολέτα και μου είπε, ότι θα πάει κι αυτή μαζί του» είπε χαρακτηριστικά. Από την πλευρά του βέβαια ο 22χρονος φέρεται να υποστήριξε στην ανακρίτρια, ότι κανείς δεν τον συνέδραμε στο σχέδιο διαφυγής του.

Τι κατέθεσε ο φίλος του κατηγορούμενου

Φίλος του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονία της 17χρονης κατέθεσε στους αστυνομικούς και παραδέχθηκε, πως είχε επικοινωνία με τον κατηγορούμενο την ημέρα της δολοφονίας της Νικολέτας. «Γύρω στις 3:00 το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο κατηγορούμενος και μου ζήτησε να τον πάω με το μηχανάκι μου στο σταθμό Λαρίσης, για να βγάλει εισιτήριο, για να φύγει για τη Θεσσαλονίκη», είπε και συμπλήρωσε: «Μόλις φτάσαμε έξω από το σταθμό, είδα τον κατηγορούμενο, που με περίμενε μπροστά από το σταθμό και μόλις με είδε, ήρθε κοντά και του έδωσα το σάκο».

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr