search-button
cross-out

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Αυτές είναι οι βαριές κατηγορές που απαγγέλθηκαν στον 23χρονο

Για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατηγορείται, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που τού άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη.
Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Αυτές είναι οι βαριές κατηγορές που απαγγέλθηκαν στον 23χρονο

Εκτός από την παραπάνω κακουργηματική πράξη, ο εισαγγελικός λειτουργός τού απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος στον δολοφόνο του Άλκη και μεταξύ αυτών για επίθεση και χρήση επικίνδυνων μέσων, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακολούθως παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως στη δημοσιότητα έχει δοθεί το βίντεο που δείχνει τον 23χρονο να φεύγει από το σημείο με το αυτοκίνητό του.

Σε αυτό φαίνεται ο 23χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του Άλκη να αποχωρεί μαζί με τους συνεργούς του, από το χώρο του εγκλήματος με ένα λευκό Citroen. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο από την περιπολία θανάτου της δολοφονικής ομάδας που σκότωσε τον 19χρονο φοιτητή και τραυμάτισε δύο ακόμα φίλους του, ο 23χρονος αμέσως μετά την επίθεση μπαίνει στο αυτοκίνητο του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr