search-button
cross-out

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Και νέο φονικό όπλο στο σημείο του εγκλήματος

Μία ματσέτα, η οποία θα εξεταστεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου Άλκη, βρέθηκε λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος.
Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Και νέο φονικό όπλο στο σημείο του εγκλήματος

Όπως βλέπετε στις εικόνες του newsit.gr, το μεγάλο μαχαίρι το οποίο κάλλιστα μετατρέπεται σε φονικό όπλο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, από τον δημοσιογράφο Άγγελο Λαμπίδη και έναν οδοκαθαριστή, στην άκρη του δρόμου, κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα.

Το σημείο που βρέθηκε η ματσέτα με την μαύρη λαβή ήταν σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τα σκαλιά της πολυκατοικίας που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της ΕΛ. ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και πήραν το μαχαίρι. Πλέον εξετάζεται εάν το συγκεκριμένο αντικείμενο το είχε πάνω του ένας από τους δράστες την αιματηρής επίθεσης και του έπεσε ή το πέταξε ενώ έφευγε από το σημείο.

Η ματσέτα θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί εάν φέρει γενετικό υλικό ή αποτυπώματα τα οποία βρίσκονται στη βάση δεδομένων της αστυνομίας ή ανήκουν στα άτομα που έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους οι διωκτικές αρχές.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr