search-button
cross-out

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του 17 μήνες μετά: Εγώ η χήρα του Γιώργου Καραιβαζ ζητώ την βοήθεια όλων σας…

Οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ που έπεσε νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών σχεδόν έξω από το σπίτι του παραμένουν ασύλληπτοι
Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του 17 μήνες μετά:  Εγώ η χήρα του Γιώργου Καραιβαζ ζητώ την βοήθεια όλων σας…

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ με ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook 17  μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιώργου Καραϊβάζ συγκλονίζει.

Να σημειωθεί ότι οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ που έπεσε νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του  σχεδόν έξω από το σπίτι του παραμένουν ασύλληπτοι.

“Αφιερωμένο στη μνήμη σου
17 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ
Μιας και οι μέρες πέρασαν μαζί με τη θερινή ραστώνη αναρωτιέμαι σε ποιο ευνομούμενο κράτος ζούμε αυτό για το οποίο πληρώνουμε φόρους υπακούμε στους νόμους του !!!!
Αναρωτιέμαι ο κύριος κύριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που τόσο ευαίσθητες κεραίες έχει που ασχολείται με το παραμικρό θέμα ακόμα και για μια συμπλοκή ανάμεσα σε Έλληνες και Γερμανούς τουρίστες έκανε τηλεοπτικές και συχνά απαντάτε μέσω του τηλεοπτικού φακού δεν έχει την παραμικρή ευθιξία να ασχοληθεί με τη δολοφονία ενός εργάτη του τύπου μέρα μεσημέρι μπρος στο σπίτι του.
Οπως είναι γνωστό ούτε περιουσίες άφησε, ούτε μετρητά, ούτε ράβδους χρυσού. Τα μόνα που άφησε είναι μια χήρα εμένα που προσπαθω να σταθώ στη νέα πραγματικότητα και παλεύω να βρω τα πατήματα μου μετά την άδικη και ανεξήγητη δολοφονία του συζύγου μου όπως και υποχρεώσεις οικονομικές όπως αφήνει κάθε άνθρωπος που φεύγει ξαφνικά στο ζενίθ της καριέρας του στα 52 του χρόνια με δανεισμό στην προσπάθεια να αποκτήσει ένα διαμέρισμα και την μόρφωση του μονάκριβου μας.
Τον Ιούνιο που μας πέρασε η μητέρα μου και πεθερά του αείμνηστου συζύγου μου είχε μια συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό ο οποίος έδειξε έκπληκτος για το ότι δεν μας είχε δεχτεί ο κ.Υπουργός και δεν είχαμε καμία τύχη στις οχλήσεις μας.
Τόνισε δε στη μητέρα μου να επιστήσουμε στις γραμματείς ότι το ραντεβού πρέπει να κλειστεί άμεσα με εντολή του Πρωθυπουργού
Φυσικά και το ραντεβού δεν έγινε ποτέ και μετά από οχλήσεις του Νομικού μας συμβούλου ακόμα περιμένουμε .
Απ όσο ξέρω την ίδια τύχη έχει και το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ που από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλάι μας συναισθηματικά και ουσιαστικά, τους και οφείλω σ όλους τους ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ουσιαστική τους βοήθεια. Για τους ένστολους οι οποίοι χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση έχω να πω τα ακόλουθα :
Ο κ.Κων/νος Χασιώτης ο οποίος ήταν επικεφαλής όταν έγινε η δολοφονία του Γιώργου, μας προσέγγισε με απόλυτο σεβασμό και με τακτικές ενημερώσεις επι του θέματος τον ευχαριστώ δημόσια για το ήθος του και την συμπεριφορά του απέναντι στην οικογένεια μας ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης.
Ο αντικαταστάτης του και νέος επικεφαλής του τμήματος Ανθρωποκτωνιών νομίζω ότι λέγεται Δροσίνης δεν μπήκε καν στο κόπο να σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου με μας ενημερώσει και να μας πει ένα συλλυπητήρια από την ανθρώπινη πλευρά και ότι ίσως αναλαμβάνει την υπόθεση.
Μαθαίνω ότι η υπόθεση μπήκε αρχείο αλλά από φήμες.
Μια επίσημη ενημέρωση απο την πολιτεία δεν υπάρχει, εάν υπάρχουν αδικήματα που βαραίνουν τον σύζυγο μου ας τα κοινοποιήσουν διαφορετικά απαιτώ να κατατάξουν αυτό το έγκλημα σε μια ειδικη κατηγορία . Με τίποτα δεν θα δεχθώ τη σιωπή γιατί σωπαίνοντας είναι σαν να δίνω άλλοθι σ όλους αυτούς που ισως εννοούν ότι ο Γιώργος είχε άλλου είδους διασυνδέσεις.
Επίσης Θα πω ένα μεγαλο ευχαριστώ σ όλους όσους είναι δίπλα μου σ αυτόν τον αγώνα όπως στον κ. Κώστα Αρβανίτη Δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ο καθένας από το δικό του μετερίζι προσπαθεί να βοηθήσει στο να βγει στο φως η υπόθεση Καραιβαζ.
Εγώ η χήρα του Γιώργου Καραιβαζ σας ζητώ την βοήθεια όλων σας προκειμένου να μην ξεχαστεί και αφεθεί το ειδεχθές έγκλημα ως έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου !!!!
Σας ευχαριστώ όλους όσους είστε δίπλα μου με την ελπίδα ότι θα αφυπνιστούν και όσοι κωφεύουν !!!!”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr