search-button
cross-out

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της οι βασικοί ύποπτοι

Πού εστιάζουν τις έρευνες τους οι αναλυτές της ΕΛΑΣ - Ο 17χρονος και η 15χρονη κόρη του θύματος βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο στις Σέρρες
Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της οι βασικοί ύποπτοι

Φώς στην άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα ρίχνουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών. Για τον λόγο αυτό, απο χθές το βράδυ μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, ως βασικοι ύποπτοι για το άγριο σκηνικό του θανάτου.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ εστιάζουν στο γεγονός οτι ο 17χρονος, σεσημασμένος για ναρκωτικά, διέμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της Αγίας Βαρβάρας και είχε καθημερινές προστριβές με τη μητέρα της φιλης του. Παράλληλα, διερευνουν για ποιο λόγο τα δυο παιδιά βρέθηκαν στις Σέρρες και αν προσπάθησαν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Η όλη διαδικασία είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς πρόκειται για ανηλίκους και απαιτουνται ειδικοί χειρισμοί για να σχηματίσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών το πάζλ της φρικαλέας αυτής υπόθεσης. Η γυναίκα που έχασε πριν ένα χρόνο τον σύζυγό της και εργαζόταν ως καθαρίστρια για να μεγαλώσει το παιδί της, βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ήταν δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες και σφαγμένη καθώς είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό. Το σπίτι ήταν ψαγμένο, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη παραβίασης ενω οι αρχές απο την πρώτη στιγμή αναζητούσαν την 15χρονη κόρη της η οποία είχε εξαφανιστεί. Τα ξημερώματα της Κυριακής η μαθήτρια εντοπίστηκε στις Σέρρες σε όχημα μαζί με τον Ρουμάνο φίλο της απο συνεργείο της Αστυνομίας που διενεργούσε ελέγχους για Covid-19.

«Η εμπλοκή της ερευνάται απο την Αστυνομία. Σε καθε περίπτωση οποιαδήποτε ευθύνη της θα αντιμετωπιστεί από τη δικαιοσύνη συμφωνα με το δίκαιο ανηλίκων» τονίζει στο protothema.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπει την 15χρονη κ. Σπυρος Δημητριου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr