search-button
cross-out

Δολοφονία στο Βόλο: Απολογείται ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του – «Ήθελα να τον κάνω να ομολογήσει

Η 18χρονη πλέον κόρη του είχε μιλήσει σε καθηγήτριά της στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει και πήγαινε σε ψυχολόγο
Δολοφονία στο Βόλο: Απολογείται ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του – «Ήθελα να τον κάνω να ομολογήσει

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρας 15/1 ο 50χρονος πατέρας από τον Βόλο που την περασμένη Τρίτη, αφού έμαθε ότι ο αδελφός της συντρόφου του κακοποιούσε σεξουαλικά την 18χρονη κόρη του από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών, τον σκότωσε.

Όπως υποστηρίζει ο άνδρας ήθελε να κάνει τον κουνιάδο του να ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του και όχι να τον σκοτώσει.

«Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο είναι εξ’ επαφής ο πυροβολισμός. Ο κατηγορούμενος λέει ότι “δεν είχα κανένα σκοπό να πυροβολήσω. Τον κάλεσα εκεί για να τον κάνω να ομολογήσει. Αυτός επειδή ήταν τριπλάσιος σε μέγεθος από εμένα, δε με φοβήθηκε καθόλου, με πλησίασε και φοβούμενος πια ότι θα με αφοπλίσει και θα με χτυπήσει, θα με σκοτώσει εκείνη την στιγμή, πυροβόλησα ενστικτωδώς χωρίς να σκεφτώ καν τίποτα”», είπε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Έξι ημέρες μετά, σύμφωνα με τους δικηγόρους του και όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (15/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο 50χρονος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και σκέφτεται μόνο τα παιδιά του.

Η κοπέλα είχε μιλήσει σε καθηγήτρια και σε ψυχολόγο

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το «φως» και σύμφωνα με αυτά η 18χρονη, πριν μιλήσει στον πατέρα της, είχε μοιραστεί το μαρτύριο που βίωνε με καθηγήτριά της στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει και πήγαινε σε ψυχολόγο.

Η νεαρή που κατήγγειλε ότι τα τελευταία εννιά χρόνια κακοποιούταν σεξουαλικά, βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση και εκβιαζόταν από τον θύτη της, αδελφό της μητριάς της, σήμερα νιώθει τύψεις που αποκάλυψε τα πάντα στον πατέρα της. Αισθάνεται ότι εκείνη φταίει που ο πατέρας της σήμερα είναι κρατούμενος.

Στο πλευρό του 50χρονου τα παιδιά του

Στο πλευρό του 50χρονου κατηγορούμενου βρίσκονται τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο. Απέναντι του η σύντροφος του και αδελφή του θύματος.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr