search-button
cross-out

Έδεσσα: Ελεύθερος με όρους ο 33χρονος για τον ξυλοδαρμό της 17χρονης – Αρνείται τις κατηγορίες

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 33χρονος που συνελήφθη στην Έδεσσα για τον ξυλοδαρμό 17χρονης, επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν
Έδεσσα: Ελεύθερος με όρους ο 33χρονος για τον ξυλοδαρμό της 17χρονης – Αρνείται τις κατηγορίες

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Έδεσσας, ο 33χρονος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό 17χρονης, επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι εξής περιοριστικοί όροι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του, απαγόρευση προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 100 μέτρων, όπως επίσης απαγόρευση κάθε είδους επικοινωνίας μαζί της, είτε τηλεφωνική είτε ηλεκτρονική.

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του θέση για το καταγγελλόμενο περιστατικό, αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται για αρπαγή ανήλικης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Της  είχε στήσει καρτέρι, δηλώνει ο δικηγόρος της 17χρονης
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 17χρονης, ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι, έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής. “Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του”, ανέφερε ο Αντώνης Ξυλουργίδης.

“Όταν συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα ότι η κοπέλα αιμορραγούσε της έδωσε και μωρομάντηλα λέγοντάς της να μην τολμήσει να πει τίποτα στη μητέρα της. Η ίδια του είπε ότι θα τον καταγγείλει. Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα κατάφερε να φτάσει μέχρι την πόρτα του σπιτιού της …”.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr