search-button
cross-out

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εγώ την σκότωσα» – Πότε τελείωσε το «παραμύθι» του Μπάμπη – Η οκτάωρη απολογία του στη ΓΑΔΑ-Όσα είπε στους αστυνομικούς

Σοκ: Επνιξε με τα χέρια του και το επτά μηνών κουτάβι - Έσπασε και πέταξε στην τουαλέτα την κάρτα μνήμης - «Άρχισε να μιλάει, γιατί είχε συνειδητοποιήσει ότι γνωρίζαμε τα πάντα. Δεν χρειάστηκε καν να του παρουσιάσουμε τα ακλόνητα στοιχεία για το κινητό, τις κάμερες, το smartwatch της Καρολάιν» λέει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εγώ την σκότωσα» – Πότε τελείωσε το «παραμύθι» του Μπάμπη – Η οκτάωρη απολογία του στη ΓΑΔΑ-Όσα είπε στους αστυνομικούς

Μέσα σε ένα γραφείο στο Ανθρωποκτονιών στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, παρουσία δύο ψυχολόγων (ένός άνδρα και μιας γυναίκας), πέρασε τη νύχτα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο άνθρωπος που μέσα σε λιγότερο από 40 ημέρες άλλαξε τρεις φορές προσωπείο και από στοργικός πατέρας και σύζυγος, μεταμορφώθηκε σε δήθεν θύμα αλλοδαπών ληστών, για να καταλήξει σε έναν σκληρό δολοφόνο, που έπνιξε τη σύζυγό του και το σκυλάκι της, για να καλύψει το ανοσιούργημά του.

Μετά την 8ωρη απολογία του, κατέρρευσε, συνειδητοποιώντας σιγά-σιγά το κακό που έχει κάνει. Μέχρι την στιγμή που έφθανε στην Αλόννησο το ελικόπτερο της Αστυνομίας, ήταν σίγουρος ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα, όταν όμως τον πλησίασαν, κατάλαβε ότι είχε γραφτεί το φινάλε στο θρίλερ που ο ίδιος είχε σκηνοθετήσει και ερμήνευε για 37 ολόκληρες ημέρες με αριστοτεχνικό τρόπο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε δώσει στον εαυτό του.

Έτσι, όταν έβγαινε από το ασανσέρ του 11ου ορόφου για να πάει στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών, γνώριζε ότι αυτή τη φορά οι αστυνομικοί δεν θα πίστευαν το παραμύθι που θα τους… ξεφούρνιζε. Μπαίνοντας στην αίθουσα ανακρίσεων, κατάλαβε ότι δεν θα μιλούσε με τους αστυνομικούς ως μάρτυρας, αλλά ως κατηγορούμενος. Και μετά τις πρώτες κουβέντες που έκανε με τους αστυνομικούς, με τους οποίους είχε χτίσει σχέση εμπιστοσύνης και είχαν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία, έσπασε και τα είπε όλα: «Εγώ την σκότωσα. Θα σας τα πω όλα με λεπτομέρειες» είπε και ξεκίνησε την απολογία του, μιλώντας για τον έρωτά του με την Καρολάιν, που κατέληξε τον τελευταίο χρόνο σε καθημερινούς καβγάδες, τους φόβους του ότι θα τον εγκατέλειπε, παίρνοντας μαζί το παιδί, το μοιραίο βράδυ, όταν έχασε τον έλεγχο, την στιγμή που η 20χρονη πέταξε την 11 μηνών Λυδία στην κούνια και του είπε να φύγει από το σπίτι, ζητώντας να χωρίσουν.

Περιέγραψε με λεπτομέρειες πως της έκλεισε το στόμα και την πίεζε στο μαξιλάρι, μέχρι που αρχικά λιποθύμησε και στη συνέχεια ξεψύχησε, αλλά και το πώς έπνιξε με τα χέρια του το 7 μηνών κουτάβι για να ενισχύσει την εκδοχή της ληστείας.

Μέχρι και ότι την κάρτα μνήμης την έσπασε και την πέταξε στην τουαλέτα, ενώ αναφέρθηκε και στο πως έστησε το σκηνικό της ληστείας και στο πως δέθηκε και φιμώθηκε. «Άρχισε να μιλάει γιατί είχε συνειδητοποιήσει ότι γνωρίζαμε τα πάντα. Δεν χρειάστηκε καν να του παρουσιάσουμε τα ακλόνητα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το κινητό, τις κάμερες, το smartwatch της Καρολάιν
. Ήταν σαν να ήθελε να το βγάλει από μεσα του για να ξαλαφρώσει. Στη συνέχεια έσκυψε το κεφάλι και σταμάτησε να μιλάει…» λέει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας.

Σε λίγη ώρα, ο πιλότος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr