search-button
cross-out

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μήνυση κατά της συμβούλου ψυχικής υγείας κατέθεσε η Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων

Διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τη γυναίκα που εμφανίστηκε ως η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μήνυση κατά της συμβούλου ψυχικής υγείας κατέθεσε η Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων

Μήνυση σε βάρος της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού των Γλυκών Νερών κατέθεσε την Τετάρτη η Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι της Ένωσης μετέβησαν ήδη στο κτίριο της ΓΑΔΑ, βρέθηκαν στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων και κατέθεσαν εκ νέου μήνυση κατά της Ελένης Μυλωνοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων στις αρχές Ιουνίου έκανε λόγο για αντιποίηση επαγγέλματος και ζητούσε από την Ελένη Μυλωνοπούλου εντός δύο ημερών να προσκομίσει το πτυχίο της, καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Η κυρία Μυλωνοπούλου είχε αντιδράσει, απαντώντας ότι δεν δήλωσε ποτέ ψυχολόγος. Η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα είχε δηλώσει πως «έχουμε συγκεντρώσει πολλά στοιχεία και έχουμε συνεννοηθεί με τον νομικό μας σύμβουλο και θα προχωρήσουμε και παραπέρα νομικά. Δεν πρόκειται να το αφήσουμε».

Παράλληλα, διενεργείται και προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τη γυναίκα που εμφανίστηκε ως η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν.

Με την Ελένη Μυλωνοπούλου φέρεται να είχε επικοινωνήσει και ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ζητώντας της να πει «καλά λόγια» για εκείνον στην Αστυνομία.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr