search-button
cross-out

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σκηνές από έναν γάμο – Οι ευτυχισμένες ημέρες της Καρολάιν στο Αλγκάρβε

Το protothema.gr ξεφυλλίζει τις φωτογραφίες του γάμου της άτυχης Καρολάιν με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Παντρεύτηκαν μακριά από συγγενείς και φίλους στην Πορτογαλία
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σκηνές από έναν γάμο – Οι ευτυχισμένες ημέρες της Καρολάιν στο Αλγκάρβε

Την ώρα που ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για  την άγρια δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και μητέρας του παιδιού του Καρολάιν Κράουτς, το protothema.gr με την βοήθεια των social media, ξεφυλλίζει το γαμήλιο άλμπουμ του ζευγαριού, μέσα από αναρτήσεις των φωτογράφων και της μακιγιέρ που ανέλαβαν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ήταν το καλοκαίρι του 2019 όταν μετά από σχέση λίγο ετών ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν Κράουτς αποφάσισαν να παντρευτούν και να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους. Μακριά από συγγενείς και φίλους το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας με την Καρολάιν να έχει ετοιμάσει για τους δυο τους ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό μπροστά στη θάλασσα.

kar
Ετοίμασε τον γάμο της όπως τον είχε ονειρευτεί

Η 20χρονη από την ημέρα που δέχτηκε την πρόταση γάμου του 32χρονου πιλότου, ήθελε η μέρα του γάμου της να μείνει για πάντα χαραγμένη στις ψυχές τους. Έτσι χωρίς να σκεφτεί το παραμικρό άρχισε να προετοιμάζει τον γάμο της, όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί, από πότε που έπαιζε με τις φίλες της στα σοκάκια της Αλοννήσου.

Ο Μπάμπης είχε βρει τον τρόπο να την κάνει να αισθάνεται σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού με την Καρολάιν να μην μπορεί να του αντισταθεί. Έτσι μετά από αρκετή μελέτη στο διαδίκτυο,  θεώρησε ότι  η Πορτογαλία ήταν το καταλληλότερο μέρος για να σφραγίσει τον έρωτα της στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μόνη της μάλιστα ήρθε σε επικοινωνία με την make up artist Bianca Pereira από την Πορτογαλία και τους φωτογράφους Maria & Sandy προκειμένου να την βοηθήσουν να διοργανώσουν όλη μαζί την τέλεια γαμήλια τελετή.

Φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου δημοσιεύονται τόσο στην σελίδα της μακιγιέρ όσο και των δυο φωτογράφων.

kar10
kar12
kar13
kar2
kar3
kar8
kar9

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr