search-button
cross-out

Έγκλημα στη Μύκονο: Τι λέει η ιδιοκτήτρια του μπαρ για τη δολοφονία

Νέα στοιχεία και ισχυρισμοί για το έγκλημα στη Μύκονο, με έναν 33χρονο να εκτελεί με κυνηγετική καραμπίνα έναν 34χρονο. Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος…
Έγκλημα στη Μύκονο: Τι λέει η ιδιοκτήτρια του μπαρ για τη δολοφονία

Η δολοφονία του 34χρονου από έναν 33χρονο που βρισκόταν στο ίδιο μπαρ τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, κρατά ανάστατο το νησί των Ανέμων. Η Μύκονος περιμένει τις απαντήσεις για το έγκλημα και τα αίτια που όπλισαν τα χέρια του δράστη. Ενός νεαρού, ιδιαίτερα γνωστού στο νησί, που στο παρελθόν δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα. Το αλκοόλ φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο φονικό. Αυτό φέρεται να έχει παραδεχθεί και ο 33χρονος που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας.

Για τη δολοφονία η ιδιοκτήτρια του μπαρ όπου ξεκίνησε η ένταση ανέφερε στον ΣΚΑΪ: «Ήταν μόνη της στο μπαρ αυτή και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί. Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους.

Είχαν θέματα μεταξύ τους, με κουβέντες, δεν ξέρω τι και πώς. Έγινε στο πάρκινγκ, έγινε στο δρόμο πάνω; Δεν ξέρω ακριβώς πού έγινε. Αφού έφυγαν από το μαγαζί και καβγαδίσανε, μετά πήγε και πήρε όπλο και βρήκε τον άλλον». Συνεχίζοντας η ιδιοκτήτρια του μπαρ ανέφερε για τον δράστη: «Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Ότι δεν εμπλεκόταν σε καβγάδε. Όλοι μείναμε, εντάξει δεν έχω λόγια».

Εντός της ημέρας ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Αθήνα προκειμένου να περάσει το κατώφλι του ανακριτή όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί. Ο ίδιος φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς πως η δολοφονία δεν ήταν έγκλημα πάθους, όπως είχε φανεί αρχικά.

Τα πράγματα στο μπαρ άρχισαν να ξεφεύγουν στις 06.00 το πρωί της Δευτέρας. Δράστης και θύμα ήρθαν στα χέρια στο μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου και πολύ γρήγορα οι δυο τους βγήκαν έξω και συνέχισαν να τσακώνονται. Κάποια στιγμή ο 33χρονος έφυγε και όλοι πίστεψαν πως το επεισόδιο ολοκληρώθηκε.

Λίγο αργότερα όμως τον είδαν να επιστρέφει και να οπλίζει την κυνηγετική καραμπίνα που είχε φέρει από το σπίτι του. Έβαλε στο στόχαστρο τον 34χρονο και τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι. Ο θάνατος του νεαρού αλλοδαπού ήταν ακαριαίος…

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr