search-button
cross-out

Έγκλημα στον Κεραμεικό: Απαρηγόρητος ο αδερφός του 50χρονου – «Είδα χθες το κεφάλι του ότι ήταν χτυπημένο»

«Μόλις έμαθα ότι τον σκοτώσανε δεν κατάλαβα γιατί», είπε ο άνθρωπος που μιλούσε κάθε μέρα με το θύμα
Έγκλημα στον Κεραμεικό: Απαρηγόρητος ο αδερφός του 50χρονου – «Είδα χθες το κεφάλι του ότι ήταν χτυπημένο»

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία ο θάνατος 50χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό. Ο αδελφός του θύματος είναι απαρηγόρητος και όπως αναφέρει είδε χτυπημένο το κεφάλι του στον ιατροδικαστή και πιστεύει ότι πρόκειται για έγκλημα.

«Εγώ μόλις το έμαθα ότι τον σκοτώσανε δεν κατάλαβα γιατί. Δηλαδή λέω: «Τι; Πώς;», δεν το καταλαβαίνω καν τον λόγο. Είναι κρίμα έτσι όπως έφυγε», δήλωσε στην εκπομπή Live News του Mega ο αδερφός του 50χρονου.

Το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής ο 50χρονος βγήκε χωρίς παρέα να διασκεδάσει σε ένα μαγαζί που σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον επισκεπτόταν συχνά. Στο σημείο αυτό εντοπίστηκε λίγο αργότερα νεκρός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Ο αδελφός του έμαθε για τον θάνατο του 50χρονου εν ώρα εργασίας και ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά συνέβη.

«Φαντάσου ότι εγώ χθες στην κηδεία ήμουν γύρω στα 30 μέτρα μακριά, δηλαδή δεν μπορώ να το δεχθώ καν γιατί εγώ μίλαγα κάθε μέρα μαζί του, κάθε πρωί. Μιλάγαμε την Παρασκευή και δεν το έχω αποδεχθεί ακόμα. Τι να σου πω τώρα; Κοιτούσα χθες το κινητό μήπως έχει ανεβάσει τίποτα; Δεν έχω πάει καν εκεί που έγινε», είπε ο αδερφός του 50χρονου.

Η τελευταία επικοινωνία του 50χρονου με τον αδελφό του ήταν την ίδια μέρα που έγινε το μοιραίο. Του είχε ζητήσει να επισκεφτούν μαζί το χωριό της μητέρας τους, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό: «Την Παρασκευή είχε πάει στο χωριό μου που ήταν να πάει να δει τι έγινε με το αυτοκίνητο με τη μάνα μου που έχει πεθάνει. Με είχε πάρει να πάω και εγώ και δεν πρόλαβα και προφανώς μετά από αυτό γύρισε, πήγε σπίτι, μάλλον πήγε να πιει κανένα ποτό εκεί και έγινε αυτό που έγινε».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντιλέρνια, ο θάνατος του 50χρονου οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με την πρώτη εικόνα που έχει σχηματιστεί να παραπέμπει σε ξυλοδαρμό.

«Εγώ αυτό που είδα χθες στο κεφάλι του είναι ότι ήταν χτυπημένο, η αριστερή του πλευρά χτυπημένη. Καμία σχέση με το ότι έπεσε κάτω και χτύπησε. Εγώ θεωρώ ότι όλο το θέμα έγινε μέσα στο μαγαζί. Κάτι έγινε μέσα στο μαγαζί και δεν έχω μάθει γιατί δεν έχω πάει, δεν μπορώ να πάω ακόμα», ανέφερε ο αδερφός του 50χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, αρχικά οι έρευνες της αστυνομίας είχαν επικεντρωθεί στο μαγαζί που βγήκε ο 50χρονος να διασκεδάσει, το ενδιαφέρον τώρα έχει πέσει έξω από αυτό.

«Πήγαινε, αλλά όχι συχνά. Πήγαινε. Ήτανε πώς να το πω; Σαν το στέκι, αλλά όχι συχνά. Και δεν ήταν από τους τύπους που πήγαινε στο μπαρ να κάνει τον μάγκα. Ήταν ένας άνθρωπος σοβαρός, επιχειρηματίας, είχε τη δικιά του δουλειά, δεν ήταν υπάλληλος. Ήταν καλά. Πώς να στο πω; Ήταν καλά. Ή συμπλοκή ή μήπως επειδή είχε ένα καλό κινητό εκεί από ό,τι έμαθα είναι άντρο κλεψιάς. Μήπως κάποιος εκεί πέρα περαστικός τον είδε ότι μίλαγε στο κινητό ξέρω ‘γω και τον κοπάνησε;», αναρωτήθηκε ο αδερφός του 50χρονου.

Ο αδελφός του προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για το τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ με τον 50χρονο, ενώ επισημαίνει πως δεν είχε διαφορές με κανένα.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr