search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Ο ρόλος 33χρονου φίλου της κατηγορούμενης – Εξελίξεις με 4 νέα πρόσωπα

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που ερευνά η ΕΛΑΣ για εμπλοκή τους στην επίθεση με βιτριόλι - Η κατάσταση της υγείας της Ιωάννας
Επίθεση με βιτριόλι: Ο ρόλος 33χρονου φίλου της κατηγορούμενης – Εξελίξεις με 4 νέα πρόσωπα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα, τον περασμένο Μάιο, στο κτίριο όπου εργαζόταν στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Mega, η έρευνα της Αστυνομίας οδήγησε σε τέσσερα νέα πρόσωπα, των οποίων εξετάζεται η εμπλοκή στην επίθεση. Μάλιστα, η 33χρονη κατηγορούμενη φέρεται να επικοινώνησε με ένα εξ αυτών, λίγη ώρα μετά το “χτύπημα”.

Ο 33χρονος που επικοινώνησε με την κατηγορούμενη μετά την επίθεση
Όπως ανέφερε το Mega, πρόκειται για 33χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας, ο οποίος συνδέεται φιλικά με την 33χρονη Έφη. Και τα τέσσερα πρόσωπα που ερευνώνται είναι άνδρες. Οι αρχές πλέον αναζητούν στοιχεία τα οποία συνδέουν τους τέσσερις υπόπτους με το έγκλημα, καθώς και τον ρόλο που είχαν σε αυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, σημείωσε ότι μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά αρχεία της 35χρονης, οι αρχές οδηγήθηκαν σε τέσσερα άτομα τα οποία ενδέχεται να την έχουν βοηθήσει.

Να σημειωθεί ότι τα νέα δεδομένα προέκυψαν μετά την έρευνα που διεξήχθη στα ηλεκτρονικά μέσα της κατηγορούμενης, τα οποία εδώ και 6 μήνες “σκανάρονται” από τα αρμόδια τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

“Έχουν κάνει την έρευνα και έχουν βρει με ποια πρόσωπα είχε επικοινωνία λίγο πριν, λίγο μετά και την ημέρα που διέπραξε το έγκλημα”,
Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι ακόμα λείπουν σημαντικά στοιχεία, όπως το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό: “Το σημαντικό είναι ότι η αστυνομία δεν έχει σταματήσει την έρευνα παρότι είναι δεδομένο ότι έχουμε συγκεκριμένη κατηγορούμενη. Περιμένουμε να δούμε αν από τα τέσσερα άτομα που είναι στο μικροσκόπιο θα μπορέσουμε να έχουμε νέο στοιχείο για τη συγκεκριμένη υπόθεση”.

Σχετικά με την υγεία της Ιωάννας, ο συνήγορος σημείωσε ότι παραμένει στην ίδια κατάσταση.

“Είναι στενάχωρο να περνάει ο καιρός και βελτίωση να μην υπάρχει. Έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με ρωτάτε γιατί η κατάσταση παραμένει ίδια”, ανέφερε.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr