search-button
cross-out

Φιλιά και αγκαλιές έξω από το ανακριτικό γραφείο για το νεαρό ζευγάρι

Βρέθηκε αντιμέτωπο με σοβαρές κατηγορίες
Φιλιά και αγκαλιές έξω από το ανακριτικό γραφείο για το νεαρό ζευγάρι

Με αγκαλιές και φιλιά συνοδεύτηκε η απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας να αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους νεαρό ζευγάρι, το οποίο είχε συλληφθεί στον παραλιακό δρόμο των Γουβών για διακίνηση ναρκωτικών.

Φέρεται μάλιστα να είχε προμηθεύσει με ναρκωτικά και ανήλικο Ηρακλειώτη, ο οποίος εντοπίστηκε από περιπολία του ΤΑΕ Ηρακλείου έξω από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι, 21 και 22 ετών. Η κατηγορία που αντιμετώπιζαν ήταν κακουργηματική και γι’ αυτό παραπέμφθηκαν ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, με συγγενείς και φίλους να περιμένουν έξω από το ανακριτικό γραφείο.

Τελικά στην κοπέλα επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ στον σύντροφο της επιπλέον επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μία φορά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Η πρώτη αρνήθηκε παντελώς κάθε εμπλοκή στην υπόθεση των ναρκωτικών, ο φίλος της από την άλλη ισχυρίστηκε ότι κάνει χρήση χασίς, αρνούμενος τα περί διακίνησης.

Πάντως, κόντρα στους ισχυρισμούς του, αστυνομικοί φέρονται να κατέθεσαν ότι είχαν πληροφορίες από αρχές Ιουνίου για την ύποπτη παρουσία ενός αυτοκινήτου μικρού κυβισμού, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και διακινούν ναρκωτικά. Το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε βραδινές ώρες της 26ης Ιουνίου στην προβλήτα, στον παραλιακό δρόμο των Γουβών. Έτσι οι αστυνομικοί που είχαν περιπολία έκριναν σκόπιμο να το ελέγξουν. Περιγράφεται ότι το ζευγάρι καθόταν στη θέση οδηγού και συνοδηγού αντίστοιχα και έξω από το αυτοκίνητο, από τη μεριά του συνοδηγού, στεκόταν ο ανήλικος. Αναφέρεται ότι μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους, άρχισαν να ξεφορτώνονται διάφορα αντικείμενα, πετώντας τα ακόμα και στη θάλασσα.

Ιδιαιτέρως ικανοποιημένη από την έκβαση της υπόθεσης, παρά τις κακουργηματικές πράξεις για διακίνηση που βαρύνουν τους νεαρούς εντολείς της, εμφανίστηκε η συνήγορος υπεράσπισης, κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη, υπογραμμίζοντας ότι για μία ακόμα φορά η δικαιοσύνη λειτούργησε με κριτήριο την επιείκεια.

Μαρίνα Παναγιωτάκη δικηγόρος

Η δικηγόρος κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr