search-button
cross-out

Φώφη Γεννηματά: Ο Χρήστος Πρωτόπαππας αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της – Οι οδηγίες για το κόμμα

Όπως αποκαλύπτουν οι συνεργάτες της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά είχε έγνοια την ενότητα της παράταξης.
Φώφη Γεννηματά: Ο Χρήστος Πρωτόπαππας αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της – Οι οδηγίες για το κόμμα

Σαν βόμβα έπεσε στον πολιτικό κόσμο, αλλά και σε ολόκληρο το πανελλήνιο, η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά πολέμησε γενναία με την αρρώστιά της και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι και συνέχιζε να πορεύεται δυναμικά, όπως λένε όλοι όσοι βρίσκονταν κοντά της. Όπως αποκαλύπτουν οι συνεργάτες της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά είχε έγνοια την ενότητα της παράταξης.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει ο Χρήστος Πρωτόπαππας στον “Βηματοδότη”.

Ο ίδιιος, συντετριμμένος από την απώλεια, αποκαλύπτει τι έλεγε στους συνεργάτες, με τους οποίους επικοινωνούσε μέχρι την τελευταία στιγμή μέσα από το νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά:

“Αυτό που μας έλεγε ήταν ‘προσέξτε την ενότητα της παράταξης’, ‘κρατηθείτε εκτός της κομματικής αντιπαράθεσης για την ηγεσία’, ‘διαχειριστείτε την καθημερινότητα’ και ‘κυρίως να προσέχετε να μην διασπαστεί η ενότητα'”. Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια-οδηγίες της Φώφης προς τους συνεργάτες της.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr