search-button
cross-out

Forbes: Aυτοί είναι οι έξι Έλληνες στη λίστα των κροίσων για το 2023

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα του Forbes για τους δισεκατομμυριούχους του 2023, όπου ανάμεσά τους βρίσκονται και έξι Έλληνες.
Forbes: Aυτοί είναι οι έξι Έλληνες στη λίστα των κροίσων για το 2023

Μάλιστα, στην κορυφή των Ελλήνων δισεκατομμυριούχων βρίσκεται μια γυναίκα, η Μαρία Αγγελικούση, ενώ η συνολική περιουσία και των έξι Ελλήνων αγγίζει τα 16,6 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.

Η ίδια σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ και εργάστηκε για δύο χρόνια ως γιατρός στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας.

Το 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στον όμιλο, ως αντιπρόεδρος. Η Angelicoussis Group έχει 142 πλοία, μεταξύ των οποίων πετρελαιοφόρα και τάνκερ μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Στη δεύτερη θέση είναι ο Αριστοτέλης Μυστακίδης (Νο 905 στην παγκόσμια κατάταξη), με περιουσία 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Φίλιππος Νιάρχος (Νο 1.067 στην παγκόσμια κατάταξη), με 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην τέταρτη θέση ο Βαρδής Βαρδινογιάννης (Νο 1.575 στην παγκόσμια κατάταξη), με την οικογενειακή περιουσία να ανέρχεται σε 1,9 δισ. δολάρια.

Στην πέμπτη θέση η Μαριάννα Λάτση (Νο 1.804 στην παγκόσμια κατάταξη), με την οικογενειακή της περιουσία να ανέρχεται σε 1,6 δισ. δολάρια.

Στην έκτη θέση ο Σπύρος Λάτσης (Νο 1.905 στην παγκόσμια κατάταξη), με την οικογενειακή του περιουσία να ανέρχεται σε 1,5 δισ. δολάρια.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr