search-button
cross-out

Φθιώτιδα: Θρίλερ με νεαρό που τον έριξαν σε ρεματιά

Τον άκουσαν τα ξημερώματα να καλεί σε βοήθεια - Ήταν εκεί όλη τη νύχτα - Τον ανέσυραν οι πυροσβέστες.
Φθιώτιδα: Θρίλερ με νεαρό που τον έριξαν σε ρεματιά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για έναν 26χρονο από την Αταλάντη, ο οποίος τα ξημερώματα βρέθηκε τραυματισμένος στην περιοχή “Λυκόρεμα” στο Θεολόγο.

Το ρεπορτάζ λέει ότι τον άκουσε κάποιος τα ξημερώματα να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ της Αταλάντης, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, αφού ο νεαρός ήταν πεσμένος σε μια ρεματιά σε βάθος 40 μέτρων περίπου και ήταν δύσκολη η ανάσυρσή του.

Τελικά στις 7:30΄το πρωί οι πυροσβέστες της Αταλάντης κατάφεραν να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο νεαρό, και με υπερ προσπάθεια κατάφεραν να τον ανεβάσουν με το φορείο πάνω στο δρόμο, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ήταν πάρα πολύ εξασθενημένος, αφού πρέπει να ήταν πεσμένος στη ρεματιά όλη τη νύχτα και εκτός από τα χτυπήματα που έφερε, πάλεψε και με τη παγωνιά.

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι ο νεαρός βρέθηκε εκεί μετά από καβγά και φέρεται ότι κάποιοι τον πέταξαν στη ρεματιά.

Όλα αυτά βέβαια θα εξακριβωθούν τις επόμενες ώρες από την αστυνομία και το ΑΤ Αταλάντης που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος τη νύχτα στη ρεματιά του Θεολόγου στη Λοκρίδα.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr