search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Αλλαγή στάσης από τη μητέρα της Καρολάιν – Πώς έφυγε ο πατέρας του πιλότου

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την αλλαγή δεδομένων που έρχονται από την Αλόννησο. Οι πληροφορίες δίνουν τροφή για σχόλια και συζητήσεις…
Γλυκά Νερά: Αλλαγή στάσης από τη μητέρα της Καρολάιν – Πώς έφυγε ο πατέρας του πιλότου

Οι γονείς της Καρολάιν προσπάθησαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για χάρη του παιδιού. Οι τελευταίοι περνούσαν αρκετό καιρό στην Αλόννησο προκειμένου να είναι κοντά στην μικρή Λυδία.

Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πατέρας του πιλότου, έφυγε άρον άρον από την Αλόννησο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα της Καρολάιν έχει αλλάξει στάση απέναντι στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την βάφτιση της μικρής Λυδίας και πλέον έχει θέσει νέους κανόνες.

Η Σουζάνα φαίνεται να βάζει όρια στις επισκέψεις και τις επαφές της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πλέον εφαρμόζει αυτά που έχει αποφασίσει ο δικαστής. Ο πατέρας του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, μόλις είδε την αλλαγή της συμπεριφοράς της μητέρας της Καρολάιν, αποφάσισε να φύγει από το νησί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, και αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το παρελθόν έκανε λόγο για ένα «προβληματικό παιδί» ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr