search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: Δείτε εικόνες από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Η μπομπονιέρα και η αλλαγή της εκκλησίας την τελευταία στιγμή
Γλυκά Νερά:  Δείτε εικόνες από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Χθες έγινε η βάπτιση της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο, της κόρης της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Οι γονείς της Καρολάιν, ακολούθησαν την επιθυμία της να βαπτιστεί το κοριτσάκι χριστιανή ορθόδοξη και να πάρει το όνομα από την Αγία Λυδία.

Γλυκά Νερά: Βαφτίστηκε η μικρή Λυδία στην Αλόννησο
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέδωσε αποκλειστικές εικόνες από τη βάπτιση της μικρής, η οποία έγινε σε άκρως συγκινησιακό κλίμα, αφού μόλις 200 μέτρα πιο μακριά από το σημείο όπου έγινε το μυστήριο βρίσκεται το μνήμα της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρχικά η βάπτιση ήταν να γίνει στο εκκλησάκι της Παναγίας, αλλά άλλαξε τελευταία στιγμή κι έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου με πολύ λίγα άτομα, λιτά και κατανυκτικά.

Νονοί της μικρής έγιναν τρεις παιδικοί φίλοι της Καρολάιν, με τους οποίους πήγαινε σχολείο και περνούσε ευτυχισμένες στιγμές στην Αλόννησο, ενώ η μπομπονιέρα ήταν ένα λευκό πουγκί με πολύχρωμε κορδέλες κι ένα βότσαλο που έγραφε το όνομα της μικρής.

Παρόντες στο μυστήριο και οι γονείς του πιλότου, που έχουν μετακομίσει μόνιμα στο νησί, ώστε να βρίσκονται κοντά στη μικρή. Οι γονείς της Καρολάιν άλλωστε, αποδεικνύοντας τεράστια δύναμη και μεγαλείο ψυχής, έχουν τονίσει πως δε θα αποκλείσουν τους γονείς του Μπάμπη από τη ζωή της μικρής, καθώς πρωταρχικός σκοπός τους είναι το παιδί να μεγαλώσει μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον, γεμάτο αγάπη, χωρίς να διακυβευτεί η ψυχική του ισορροπία.

Η μητέρα της Καρολάιν κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά της Λυδία και δεν την άφηνε από τα μάτια της, ενώ όποιος βρέθηκε εκεί ένιωθε την αγάπη που πλημμύριζε το γραφικό εκκλησάκι για το μικρό αυτό κορίτσι που έχασε τη μητέρα του με τόσο φρικτό τρόπο.

Το σίγουρο είναι ότι η Λυδία έχει γύρω της ανθρώπους που την αγαπούν πολύ και βάζουν πάνω από όλα το δικό της καλό και τη σωστή ανατροφή της.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr