search-button
cross-out

Γλυκά Νερά: “Ο τρόπος που τη σκότωσε δείχνει την εμμονή του”, λέει φίλος της Καρολάιν

"Πέσαμε από τα σύννεφα. Μέχρι και τη σύλληψη του Μπάμπη, δεν το περίμενε κανένας", είπε φίλος της Καρολάιν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Γλυκά Νερά: “Ο τρόπος που τη σκότωσε δείχνει την εμμονή του”, λέει φίλος της Καρολάιν

Για τη γνωριμία του με την άτυχη Καρολάιν, που βρήκε το θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, στα Γλυκά Νερά, μίλησε ο εκπαιδευτής της στις καταδύσεις, Β. Παπατζιτζές, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Η γνωριμία τους έγινε την περίοδο κατά την οποία γνωρίστηκε με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο, με τον οποίο, όπως είπε, είχαν βρεθεί σε κοινή παρέα.

Μίλησε για έναν ήρεμο άνθρωπο, ο οποίος δεν έδειχνε ικανός να κάνει φόνο. “Πέσαμε από τα σύννεφα. Μέχρι και τη σύλληψη του Μπάμπη, δεν το περίμενε κανένας”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπατζιτζές τόνισε ότι η κίνησή του, να πιέσει επτά λεπτά το κεφάλι της συζύγου του, δείχνει την εμμονή του. “Είναι σκληρό! Είναι τεράστιος χρόνος, είναι αιώνας για να σκεφθείς τι κάνεις. Δεν είναι ένα περίστροφο που σου έφυγε η σφαίρα…”, τόνισε.

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr