search-button
cross-out

Γούβες: Το θρίλερ, η απόγνωση και το σκοτεινό τέλος του 56χρονου

Τα ευρήματα στον τόπο της τραγωδίας μαρτυρούν ότι προσπάθησε πριν αυτοπυροβοληθεί τελικά στο κεφάλι με καραμπίνα, να αυτοκτονήσει και με άλλους τρόπους, όμως δεν τα κατάφερε
Γούβες: Το θρίλερ, η απόγνωση και το σκοτεινό τέλος του 56χρονου

Το δικό του δράμα φέρεται να ζούσε ο 56χρονος που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή των Γουβών, υπό μυστηριώδεις συνθήκες αρχικώς, για να αποκαλυφθεί τελικώς ότι ο άτυχος άνδρας ήθελε πάση θυσία να δώσει τέλος στη ζωή του.

Για τις Αρχές ο θάνατος του 56χρονου αποδίδεται ξεκάθαρα σε αυτοχειρία, ωστόσο τα ευρήματα στον τόπο της τραγωδίας μαρτυρούν ότι προσπάθησε πριν αυτοπυροβοληθεί τελικά στο κεφάλι με καραμπίνα, να αυτοκτονήσει και με άλλους τρόπους, όμως δεν τα κατάφερε.

Μετά τη θηλιά και τη φωτιά, το όπλο.

Αρχικά, όπως έχει γράψει το Cretalive, ήταν η Πυροσβεστική που κλήθηκε για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε σπίτι στην περιοχή των Γουβών. Μάλιστα οι πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να επέμβουν καθώς πόρτες και παράθυρα ήταν ασφαλισμένα. Και τότε βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πτώμα. Σήμανε συναγερμός, όπως ήταν αναμενόμενο, για τις συνθήκες θανάτου του άνδρα και πολύ γρήγορα αποκλείστηκε ως αιτία η φωτιά ή το ενδεχόμενο των αναθυμιάσεων.

Ο 56χρονος έφερε τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι. Ήταν αυτοχειρία ή ανθρωποκτονία; Μετά τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου, στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, κλιμάκιο της σήμανσης και ιατροδικαστής. Το πόρισμα πέραν από κάθε αμφιβολία είναι αυτοκτονία, όπως ανέφεραν στο Cretalive αστυνομικοί κύκλοι.

Προκύπτει μάλιστα με βάση τα ευρήματα της αυτοψίας ότι ο 56χρονος αρχικώς προσπάθησε να απαγχονιστεί με αυτοσχέδια θηλιά, δεν τα κατάφερε, έβαλε φωτιά στο χώρο με τη χρήση εύφλεκτου υλικού και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε ένα φλεγόμενο σπίτι αφού αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr