search-button
cross-out

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Με πολλαπλά τραύματα το θύμα – «Ήταν προσωπικοί λόγοι», είπε ο δολοφόνος

Ακόμα μία γυναίκα έπεσε νεκρή από το χέρι του συζύγου της το βράδυ της Κυριακής, οπότε και σημειώθηκε η 14η γυναικοκτονία στην Ελλάδα για το 2021
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Με πολλαπλά τραύματα το θύμα – «Ήταν προσωπικοί λόγοι», είπε ο δολοφόνος

Η νέα δολοφονία η οποία συγκλονίζει τη χώρα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα μέσα σε σπίτι στην περιοχή της Πολίχνης. Ο 49χρονος γυναικοκτόνος σκότωσε με μαχαίρι τη 48χρονη σύζυγό του μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους και εν συνεχεία παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ομογενή από την Αρμενία και τον οδήγησαν στο κρατητήριο του Τμήματος. Παράλληλα περιπολικό μετέβη στην οικία του δράστη, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή και μάλιστα με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Σύμφωνα με το OPEN, ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι «οι λόγοι ήταν προσωπικοί».

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και όπως μετέδωσε το OPEN, ήδη έχει βρεθεί το μαχαίρι με το οποίο ο ομογενής από την Αρμενία σκότωσε τη σύντροφό του. Ο 49χρονος αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή αργότερα σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, το ζευγάρι είχε ένα παιδί 28 ετών το οποίο δε μένει στο διαμέρισμα όπου σημειώθηκε το έγκλημα.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr