search-button
cross-out

Η Κρήτη αποχαιρέτησε τον 36χρονο Αντώνη

Όλη η Κρήτη θρηνεί για τον θάνατό του
Η Κρήτη αποχαιρέτησε τον 36χρονο Αντώνη

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί.

Η σορός του Αντώνη Καργιώτη βρέθηκε από τις 11:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο, μια ώρα πριν ξεκινήσει η κηδεία του, όπως είχε ενημερώσει η οικογένεια. Πλήθος στεφάνων τοποθετήθηκαν έξω από την εκκλησία για τον 36χρονο που πνίγηκε στον Πειραιά ενώ προσπαθούσε να μπει στο Blue Horizon.

Όλη η Κρήτη θρηνεί για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη. Η σορός του έφτασε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου και η ατμόσφαιρα ήταν ήδη «παγωμένη».

Τραγικές φιγούρες στην εκκλησία οι δικοί του άνθρωποι…

Όταν η σορός του Αντώνη βγήκε από την εκκλησία, ο κόσμος τον χειροκρότησε, λίγο πριν βρεθεί για πάντα στην αγκαλιά της κρητικής γης.

Ο ένας αδελφός και η μία αδελφή του Αντώνη λιποθύμησαν πριν ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία και χρειάστηκε να πάνε 2 ασθενοφόρα στην εκκλησία για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Στην κηδεία πήγαν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όπως και η υπουργός Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ στο Λασίθι, Γιάννης Πλακιωτάκης

khdeia-antonhs-blue-horizon1.jpg

khdeia-antonhs-blue-horizon2.jpg

khdeia-antonhs-blue-horizon3_0.jpg

antonis-5.jpg

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr