search-button
cross-out

Η μεγάλη σύνοδος Κρόνου – Δία που φέρνει μεγάλες αλλαγές!

Η  πολυφημισμένη μεγάλη σύνοδος των δυο πλανητών Κρόνου – Δία στο ζώδιο του Υδροχόου που γίνεται ακριβώς την ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου στις 21 Δεκεμβρίου θα φέρει μεγάλες αλλαγές της προσωπικής αλλά και της συλλογικής  συνειδητότητας σε όλον το πλανήτη
Η μεγάλη σύνοδος Κρόνου – Δία που φέρνει μεγάλες αλλαγές!

Οι δύο μεγάλες αρχετυπικές πλανητικές μορφές ο Πατέρας όλων ο Κρόνος και ο Υιός Δίας  συναντούνται με μια μεγάλη σύνοδο  και τελικά συγχωνεύονται σε ένα σώμα για λίγες σχεδόν ώρες. Απο τις 4 Μαρτίου του 1226 έχουν να έρθουν τόσο κοντά αυτές οι δύο μεγάλες πλανητικές φιγούρες.  Τώρα επανέρχονται και σίγουρα θα χρειαστεί  να αντιληφθούμε ότι όλες αυτές οι δυσκολίες που είχαμε απο τις αρχές του 2020 είναι σαν να έγιναν για να μπορούμε να καταφέρουμε να ανοίξουμε  μια μεγάλη πύλη μέσα στο νοητικό μας κομμάτι και  για να δεχτούμε το πέρα απο το εντός μας. Η διδασκαλία που έρχεται μέσα από αυτούς τους δύο πλανήτες θα είναι για όλους μας μια μοναδική εμπειρία. Ο Κρόνος συμβολίζει την ιεραρχία, την δικαιοσύνη αλλά και την  αξιολόγηση όλων των καταστάσεων  σε σχέση όμως με την τρέχουσα πραγματικότητα. Ο Δίας συμβολίζει την γνώση, την  εξέλιξη και την πρόοδο. Αυτή η, κατά κάποιο τρόπο, αρμονική συνεργασία των δύο Δασκάλων κάνουν τον άνθρωπο και γενικά ολόκληρη την υφήλιο να οδηγηθεί προς την Σοφία. Το εσωτερικό ταξίδι είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο εγχείρημα για αυτό θα χρειαστεί να ανοίξουν οι κεραίες μας και να διαβούμε διαφορετικά μονοπάτια απο τα ήδη πεπατημένα. Μερικές φορές ο υπαρξιακός φόβος του θανάτου μας ξεπερνάει αλλά χρειάζεται μεγάλη δύναμη απο την πλευρά μας για  να καταφέρουμε να περιορίσουμε αυτόν τον φόβο. Και αυτό θα γίνει μόνο αν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την θνητότητα μας και να αναζητήσουμε μέσα μας τον άλλο πόλο της υπαρξής μας που αντιπροσωπεύει το αιώνιο και το άφθαρτο. Αυτό που πραγματικά είμαστε και δεν μας το έχει διδάξει ποτέ κανένας. Αυτή η μεγάλη σύνοδος η οποία θα φανεί σαν μια μεγάλη σύζευξη θα λάμψει σαν φωτεινό αστέρι και σίγουρα θα ομοιάσει σαν τον αστέρα που έλαμψε πάνω απο την φάτνη της Βηθλέεμ. Το ζώδιο που βρίσκονται αυτοί οι δύο πλανήτες σίγουρα ανήκει στον μεταρρυθμιστή, επαναστάστη   Υδροχόο και αυτό σίγουρα δείχνει την κυριαρχία μιας παγκόσμιας ιδέας, η οποία θα έχει σαν βασικό στόχο την κοινωνική δικαιοσύνη , τον ανθρωπισμό,  την αποδοχή της διαφορετικότητας, την απόρριψη του λανθασμένου  κοινωνικού καταστημένου, την επανάσταση στην τεχνολογία αλλά και το άνοιγμα μιας νέα οπτικής  η οποία θα μας οδηγήσει  σε μια μεγαλύτερη γαλαξιακή συνείδηση όπου μέσα απο εκεί  θα μας κάνει να αντιληφθούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Όλα αυτά σίγουρα θα μας δημιουργήσουν ένα μεγάλο συνειδησιακό άλμα το οποίο το χρειαζόμαστε άμεσα για να προχωρήσουμε μπροστά.

Πηγή: bellakydonaki.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr