search-button
cross-out

Η Σόνια Καζόνι για το παρασκήνιο της συνέντευξης με την Ιωάννα: Ανατρίχιασα όταν μου περιέγραψε…

Η Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι μιλάει για πρώτη φορά
Η Σόνια Καζόνι για το παρασκήνιο της συνέντευξης με την Ιωάννα: Ανατρίχιασα όταν μου περιέγραψε…

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων στο «Θριάσιο», η γιατρός της 34χρονης Ιωάννας που είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι.

Η νεαρή κοπέλα έσπασε για πρώτη φορά της σιωπή της μετά το τραγικό συμβάν, μιλώντας στη Σόνια Καζόνι και  στο περιοδικό ΟΚ  κπου κυκλοφορεί την Παρασκευή με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Η δημοσιογράφος μίλησε επίσης στην εκπομπή για την συνάντηση της με την Ιωάννα και το παρασκήνιο της συνέντευξης.

“Συναντηθήκαμε και κάναμε τη συνέντευξη. Το συζητούσαμε αρκετό καιρό πριν βρεθούμε να μιλήσουμε. Αυτό βοήθησε να χτιστεί μια σχέση ανάμεσά μας. Ένας άνθρωπος που έχει περάσει κάτι τόσο σκληρό θέλει να νιώσει μια σιγουριά και εμπιστοσύνη. Μιλούσαμε περίπου ένα μήνα πριν προχωρήσουμε… Με την Ιωάννα έχουμε μιλήσει για όλα. Από την ημέρα που πήγαινε στη δουλειά της και δέχτηκε την επίθεση, το πώς αντέδρασε, πώς ήταν οι πρώτες μέρες στο νοσοκομείο. Η Ιωάννα έχει δεκάδες γιατί, γιατί με τη γυναίκα που έχει συλληφθεί είχαν τελείως τυπική σχέση και δεν υπήρχε και τίποτα που να τις χωρίζει. Δεν υπήρχε καμία αντιζηλία μεταξύ τους, επί της ουσίας. Έχει μια υπέροχη μητέρα που τη συνάντησα όταν πήγα, και είναι στο πλευρό της από όταν έγινε το ατύχημα μέχρι τώρα. Χρειάζεται επί της ουσίας 24ωρη φροντίδα. Τώρα επειδή υπάρχει ένας δρόμος μπροστά με πολλά επίπονα και κοστοβόρα χειρουργεία, έχει μια δύσκολη διαδρομή για να κερδίσει πίσω τη ζωή της. Ξέρω ότι η Ιωάννα θέλει η φερόμενη ως ένοχη να απολογηθεί”

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr