search-button
cross-out

Ιατροδικαστική έρευνα ζητούν οι γιατροί για τον ανεξήγητο θάνατο της 18χρονης Γωγούς στον Βόλο

Αναπάντητα «γιατί» βασανίζουν την οικογένεια της 18χρονης από τον Αλμυρό που άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, με τους γιατρούς να μην έχουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της.
Ιατροδικαστική έρευνα ζητούν οι γιατροί για τον ανεξήγητο θάνατο της 18χρονης Γωγούς στον Βόλο

Το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Νοσοκομείο, έχοντας υψηλό πυρετό. Μέσα σε λίγες ώρες, έπεσε σε κώμα, με τους γιατρούς να την υποβάλλουν σε σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν τι προκάλεσε αυτή την τραγική εξέλιξη. 

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο αιμοτολογικού νοσήματος. Ταυτόχρονα, το κορίτσι είχε παρουσιάσει πολυοργανική ανεπάρκεια και οι γιατροί υποψιάστηκαν το ενδεχόμενο της μηνιγγίτιδας. Ωστόσο οι εξετάσεις που της έγιναν βγήκαν «καθαρές». Το κορίτσι ελέγχθηκε για λευχαιμία και ιούς, όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν εντοπίστηκε.

thenewspaper.gr

Το πρωί της Τετάρτης, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 18χρονη Γωγώ άφησε την τελευταία της πνοή. Ο θάνατός της προκάλεσε σοκ στους γιατρούς και στην οικογένειά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι γιατροί διέταξαν να γίνει ιατροδικαστική έρευνα προκειμένου να πέσει «φως» στον τραγικό χαμό του κοριτσιού.

Οι γονείς δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς έχασαν έτσι ξαφνικά το αγγελούδι της, πώς ο πυρετός, οδήγησε την 18χρονη στη ΜΕΘ και τελικά στον θάνατο.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr