search-button
cross-out

Ηλίας Μίχος- βιαστής στα Σεπόλια: «Μου έστησαν παγίδα – Θα κάνω αποκαλύψεις»

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας μίλησε για 15-20 λεπτά με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια καθώς και για το ότι την εξέδιδε και παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να εξετάσει εάν θα αναλάβει την υπεράσπισή του.
Ηλίας Μίχος- βιαστής στα Σεπόλια: «Μου έστησαν παγίδα – Θα κάνω αποκαλύψεις»

Ο κ. Νουλέζας δηλώνει στο newsbomb.gr ότι «ο κατηγορούμενος δεν δέχεται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι είναι ένας πατέρας, ένας οικογενειάρχης, που ουδέποτε έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, με άψογη κοινωνική παρουσία σε όλους τους τομείς. Θεωρεί ότι επειδή είχε ιδιαίτερα σημαντική κομματική δραστηριότητα εντός της Νέας Δημοκρατίας, λόγω αντιζηλίας ή έχθρας, κάποιοι του έστησαν παγίδα, προσπάθησαν να τον παγιδεύσουν για να τον εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά. Ουδέποτε προσπάθησε να φιλοτεχνήσει ψεύτικο προφίλ. Το προφίλ του αποτύπωνε τη δραστηριότητά του.

Θα μιλήσει ανοιχτά αύριο στην Ανακρίτρια. Η γυναίκα του δεν του συμπαρίσταται γιατί είναι τρομοκρατημένη. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι θα αποκαλύψει στοιχεία και ονόματα και αυτό θα συμπαρασύρει πολλούς υψηλά ιστάμενους που τον έχουν επιλέξει ως εξιλαστήριο θύμα.

Εγώ εφόσον αναλάβω την υπόθεση, αν και με ενοχλεί ότι αφορά αδικήματα σε βάρος ανήλικου παιδιού, θα πράξω το νομικό καθήκον μου διότι και ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος απολαμβάνει του τεκμηρίου της αθωότητας, αν και δυστυχώς έχει ήδη καταδικαστεί στα μάτια της κοινής γνώμης.

Με την οικογένεια της ανήλικης είχε άριστες σχέσεις και συνέδραμε ηθικά και υλικά. Ουδέποτε διανοήθηκε να βλάψει την ανήλικη. Στο τηλέφωνο τον άκουσα ψύχραιμο, ενδεχομένως δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εγώ εφόσον λάβω γνώση της δικογραφίας, της κατάθεσης της ανήλικης και της ιατροδικαστικής έκθεσης θα είμαι σε θέση να τοποθετηθώ. Δεν πρέπει να προδικάζουμε την ενοχή κανενός, έχοντας άγνοια της δικογραφίας. Πρέπει να σεβαστούμε ότι αυτός ο άνθρωπος που λιθοβολείται δεν έχει καταδικαστεί».

ΠΗΓΉ: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr