search-button
cross-out

Ιωάννινα: Βρήκαν αγνοούμενη 69χρονη νεκρή σε επτασφράγιστο μπαούλο – Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο ανιψιός της

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων: Βρήκαν μέσα σε επτασφράγιστο μπαούλο το πτώμα 69χρονης γυναίκας!
Ιωάννινα: Βρήκαν αγνοούμενη 69χρονη νεκρή σε επτασφράγιστο μπαούλο – Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο ανιψιός της

Για την υπόθεση συνελήφθη ο ανιψιός της 69χρονης, στον οποίο απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, διερευνώντας πληροφορίες ότι 69χρονη γυναίκα είχε καιρό να εμφανιστεί στο χωριό, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 30-07-2021 έρευνα στο σπίτι της με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. Εκεί εντοπίστηκε το πτώμα της 69χρονης, σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο χώρο του υπογείου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που επικαλείται το epirus-tv-news, ο 56χρονος ανιψιός της γυναίκας είχε τοποθετήσει το ένα μπαούλο μέσα σε δεύτερο, σκεπάζοντάς το με κουβέρτες, ενώ το είχε σφραγίσει με κόλλα που χρησιμοποιείται για πλακάκια, προκειμένου να περιορίσει τη δυσοσμία .

Όπως είπε στην αστυνομία ο 56χρονος, η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου από παθολογικά αίτια και θέλοντας εκείνος να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο.

Πάντα κατά το epirus-tv-news, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο θάνατος της γυναίκας επήλθε πριν από διάστημα 2-3 μηνών, ενώ λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού δεν έχουν προσδιοριστεί τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης 69χρονης, αν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για θάνατο από παθολογικά αίτια .

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του ανιψιού της 69χρονης με την οποία συγκατοικούσε, ενώ μετά την υποβολή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, οπότε και συνελήφθη.

Ο κατηγορούμενος – που αρνείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση – είχε συλληφθεί επιπλέον χθες (30-07-2021) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι κατά τη έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την 69χρονη θεία του , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (34) ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr