search-button
cross-out

Ηράκλειο: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από τον θάνατο του 23χρονου Μαρίνου σε τροχαίο

Συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο στον 23χρονο Μαρίνο. Ο άτυχος οδηγός σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο, όταν η μηχανή του, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο…
Ηράκλειο: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από τον θάνατο του 23χρονου Μαρίνου σε τροχαίο

Δεύτερη τραγωδία μέσα σε λίγες μέρες, για μια οικογένεια με καταγωγή από τον Αχεντριά στην Κρήτη, που το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, έχασε τον μοναχογιό της Μαρίνο μόλις 23 ετών στο Ηράκλειο. Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ που επιχειρούσε αριστερή στροφή από την οδό Λεβήνου στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων με κατεύθυνση προς Γιόφυρο. Ο 23χρονος Μαρίνος εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή και σκοτώθηκε στο σημείο ακαριαία.

Η κηδεία του 23χρονου θα γίνει στις 14:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Αχεντριά ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12:30.

Το τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος νέος συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, πλαγιομετωπικά με ένα κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 28χρονη γυναίκα.

Η μοτοσικλέτα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, με συνέπεια ο 23χρονος να τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι, ενώ όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, έφτασε στο Βενιζέλειο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr