search-button
cross-out

Ισόβια στον 56χρονο παιδοκτόνο και τον γιο του για την οικογενειακή τραγωδία

Σκότωσε με μαχαίρι τον 26χρονο γιο του
Ισόβια στον 56χρονο παιδοκτόνο και τον γιο του για την οικογενειακή τραγωδία

Ισόβια ποινή κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 56χρονο παιδοκτόνο αλλά και τον 26χρονο γιο του, οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία για την δολοφονία του άλλου γιου της οικογένειας που σημειώθηκε το Δεκέμβριο του 2020 στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο, σοκάροντας την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Θέρισσο, στο Ηράκλειο, με τον 26χρονο δεύτερο γιο της οικογένειας να τραυματίζεται σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο και να αφήνει μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας, την τελευταία του πνοή στην Εντατική.

Ο 56χρονος σήμερα πατέρας κατηγορείτο ότι σκότωσε με μαχαίρι, τον 26χρονο γιο του καθώς όπως ο ίδιος, ισχυρίστηκε προανακριτικά βρισκόταν σε άμυνα.

gios-anakrith

Υπενθυμίζεται ότι ο καβγάς που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ήταν ανάμεσα στον 56χρονο. σήμερα. πατέρα και τον 25χρονο γιο του, που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν όταν πάνω στον καβγά ο 55χρονος πατέρας πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 26χρονο γιο του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να εκδικαστεί στις 21 Σεπτεμβρίου ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού καθώς ο 25χρονος κατηγορούμενος και αδελφός του θύματος, εντοπίστηκε θετικός στο τεστ που έκανε, κατά τη μεταγωγή του στο Ηράκλειο από τα Χανιά για την προγραμματισμένη δίκη.

eglhma-therissos-2

Συχνοί οι καβγάδες μεταξύ τους

Το μοιραίο εκείνο βράδυ των Χριστουγέννων είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, ενώ οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα μάλωσαν έντονα τα δύο αδέλφια. Η λογομαχία μεταξύ των δύο αδελφών δεν άργησε να μετατραπεί σε συμπλοκή. Ο κατηγορούμενος αδελφός μπήκε μέσα στο σπίτι με αίματα. Τότε ο πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Δύο ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr