search-button
cross-out

Καιρός – Μήδεια: Νεκρός 56χρονος στην Κρήτη – Πρώτο θύμα της κακοκαιρίας

Στο Λασίθι καταγράφεται το πρώτο θύμα της κακοκαιρία «Μήδεια». Τον βρήκαν έξω από το μαντρί του. Ο χιονιάς σφυροκοπά άγρια την Κρήτη.
Καιρός – Μήδεια: Νεκρός 56χρονος στην Κρήτη – Πρώτο θύμα της κακοκαιρίας

Νεκρός εντοπίστηκε άντρας στην Κρήτη έξω από το μαντρί του, και πρόκειται επί της ουσίας για το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας «Μήδεια» που πλήττει τη χώρα μας με ανελέητο χιόνι και παγετό.

Ο άνδρας βρέθηκε στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασθίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ekriti.gr, πρόκειται για έναν 56χρονο άνδρα ο οποίος πιθανότατα έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς και σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μαζί του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο 56χρονος δεν αναπνέει.

Στο σημείο μεταβαίνει το ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς στην περιοχή το χιόνι είναι πολύ και η πρόσβαση του ασθενοφόρου δύσκολη.

Στα λευκά όλη η Κρήτη

Στα λευκά ντύθηκαν πολλές περιοχές στην Κρήτη, καθώς επέλαση της κακοκαιρίας “Μήδεια” συνεχίζεται με πυκνές χιονοπτώσεις, τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις βοριάδες

Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, διακοπή ρεύματος σημειώθηκε σε όλο το νότιο τμήμα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, από τον Άγιο Κωνσταντίνο έως το Κάτω Μετόχι.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr