search-button
cross-out

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεύτερος νεκρός – Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε αποκλεισμένο χωριό

Μεγαλώνει δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία «Μήδεια» καθώς άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην Εύβοια.
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεύτερος νεκρός – Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε αποκλεισμένο χωριό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος νεκρός της κακοκαιρίας «Μήδεια» είναι ένας 80χρονος από την Εύβοια που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου έμενε μόνος του στο χωριό Τρούπι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος 80χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και χρειαζόταν υποστήριξη της αναπνοής του από μπουκάλα οξυγόνου.

Στο χωριό, όμως, από τη Δευτέρα υπήρχε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παροχή οξυγόνου από την μπουκάλα η οποία για να λειτουργήσει χρειάζεται ρεύμα.

Πυροσβέστες και στελέχη της πολιτικής προστασίας Εύβοιας προσπαθούσαν από τη Δευτέρα να προσεγγίσουν το χωριό αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό παρά μόνο σήμερα, Τρίτη, με τους διασώστες να εντοπίζουν δυστυχώς νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο.

Στην Κρήτη ο πρώτος νεκρός

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι τη ζωή του έχασε ένας 56χρονος αγρότης που βρισκόταν μαζί με τον γιο του στο ποιμνιοστάσιό του στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο 56χρονος υπέστη πιθανότατα έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή στο ποιμνιοστάσιό του μπροστά στα μάτια του γιου του.

Ήταν στις 9.30 το πρωί όταν ο γιος του 56χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής από το Τζερμιάδων πλησίασε με δύο οχήματα και 5 υπαλλήλους το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή με τους πυροσβέστες να καλύπτουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr