search-button
cross-out

Κολωνός:«Έχω τη γυναίκα μου, φοβάμαι μη μας δει» – Τι αποκάλυψε η 12χρονη για πρώην αστυνομικό διοικητή

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας διοικητής αστυνομίας
Κολωνός:«Έχω τη γυναίκα μου, φοβάμαι μη μας δει» – Τι αποκάλυψε η 12χρονη για πρώην αστυνομικό διοικητή

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Xθες, Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, 7 από τους 8 συλληφθέντες πήραν προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους. Ένας εξ αυτών, ηλικίας 20 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Οι συλλήψεις αυτές προέκυψαν αμέσως μετά τη νέα κατάθεση της 12χρονης στις αστυνομικές αρχές. Μία κατάθεση που άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο για την ταυτοποίηση και στη συνέχεια τη σύλληψή τους.

 Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας διοικητής αστυνομίας
Αξίζει να αναφερθεί πως η 12χρονη εκτός από τους οκτώ συλλφθέντες έκανε λόγο και για έναν ακόμα ο οποίος φαίνεται να σύχναζε στο μαγαζί του Μίχου.

Ήταν, όπως είπε στους αστυνομικούς, πρώην αστυνομικός διοικητής. «Ερχόταν στο μαγαζί κάθε μέρα», είπε και συνέχισε: «Διοικητής της Αστυνομίας, πρώην νομίζω. Όταν πήγαινα εγώ κάθε ημέρα στο μαγαζί του, ερχόταν κι αυτός κάθε μέρα και καθόταν έξω».

Μάλιστα, το κορίτσι διευκρίνισε πως αυτός δεν έκανε κάτι μαζί της: «Μου είχε πει να πάμε μια βόλτα με το αμάξι, αλλά μετά μου λέει: “έχω τη γυναίκα μου, φοβάμαι μη μας δει»”.

Η πλατεία Κολωνού
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο STAR η πλατεία του Κολωνού για τους περισσότερους συλληφθέντες φέρεται να ήταν σημείο συνάντησης.

«Ήταν ένας που ερχόταν στην πλατεία. Έχει και μια γυναίκα, τον είχα δει μαζί της», κατάθεσε. Όπως είπε, της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες με αντάλλαγμα χρήματα. «Μου ζητούσε όποτε ερχόταν στην πλατεία», είπε η 12χρονη για τον 47χρονο οικογενειάρχη.

Παιδοψυχολόγος: Αυτός μόνο φωτογραφίες ζητούσε ή έχετε βρεθεί και από κοντά

12χρονη: Έχουμε βρεθεί στο αμάξι. Νομίζω ότι είναι γκρι ασημί. Με τη γυναίκα του ερχόταν στην πλατεία. Είχε και ένα πατίνι.

Η δράση του Μίχου
Η 12χρονη φαίνεται πως έχει πολλά ακόμα να πει και χάρη στην εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί με την παιδοψυχολόγο φαίνεται πως σιγά σιγά λέει τα όσα φρικτά θυμάται.

«Τα χρήματα τα έδινα όλα στον Μ… » αναφέρει η 12χρονη, αποτυπώνοντας τη δράση του.

Παιδοψυχολόγος:Τι τα έκανες τα λεφτά;

12χρονη: Τα έδινα στον Μ… . Ο Μ… μου έλεγε να βλέπω αν με κοιτάει καλά καλά ο ένας περιπτεράς, μετά μου είπε να του ζητήσω το τηλέφωνο του…

Παιδοψυχολόγος: Ίδια χρήματα είναι και αυτός;

12χρονη: Ναι.

Παιδοψυχολόγος: Κράταγες τίποτα;

12χρονη: Όχι, τα έδινα όλα σε εκείνον.

Να σημειωθεί πως αναζητούνται ακόμα δύο άνδρες της γειτονιάς, που έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες το κορίτσι σε αυτούς, για όσα της έκαναν.

Σχετικές ειδήσεις

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr