search-button
cross-out

Κρήτη: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφό της – Υπέκυψε σε νοσοκομείο μετά από μάχη 2 μηνών

To αιματηρό επεισόδιο έμελλε τελικά να σταθεί μοιραίο για τη ζωή του. Η 40χρονη παραμένει στη φυλακή μετά τις μαχαιριές στον σύντρφό της, στην Κρήτη…
Κρήτη: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφό της – Υπέκυψε σε νοσοκομείο μετά από μάχη 2 μηνών

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον 50χρονο στην Κρήτη, που είχε μαχαιρωθεί στο λαιμό από τη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια επεισοδίου στο σπίτι που έμεναν. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, με τους γιατρούς να δίνουν άνιση μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Η 40χρονη που φέρεται να έχει ομολογήσει τα όσα έκανε, βρίσκεται από τότε στη φυλακή και πλέον αναμένεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται, πως η 40χρονη τον Νοέμβριο οδηγήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας, όπου μετά την απολογία της πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Όλα συνέβησαν όταν όπως κατήγγειλε ο 50χρονος σε χωριό του δήμου Φαιστού, η 40χρονη σύντροφός του, από τη Βουλγαρία, του επιτέθηκε και τον χτύπησε με μαχαίρι στο λαιμό.

Η δράστιδα συνελήφθη ενώ ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο άτυχος άνδρας, τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όλες αυτές τις μέρες.

Πηγή: creta24.gr

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr