search-button
cross-out

Κυπαρισσία: Θέμα ημερών η έκδοση στην Ελλάδα του Ρουμάνου πρώην συντρόφου της 42χρονης Μόνικα

Ο Ρουμάνος πρώην σύντροφος της 42χρονης Μόνικα Γκιους, η οποία βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στο σπίτι που έμεναν στην Κυπαρισσία, παραδόθηκε την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα του Αιντχόφεν στην Ολλανδία
Κυπαρισσία: Θέμα ημερών η έκδοση στην Ελλάδα του Ρουμάνου πρώην συντρόφου της 42χρονης Μόνικα

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την επιστροφή του 39χρονου Ρουμάνου καταζητούμενου και βασικού υπόπτου για την άγρια δολοφονία της Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία.

Ο 39χρονος που παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αιντχόφεν, χθες το μεσημέρι, χωρίς να προβάλλει την παραμικρή ένσταση για να μπλοκάρει την εκδοσή του και να παραμείνει στη «χώρα της τουλίπας», κρατείται και πλέον ειναι θέμα ημερών η παράδοση του απο τις ολλανδικές αρχές στις ελληνικές. Έτσι, μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις κλιμάκιο Ελλήνων αστυνομικών, θα μεταβεί εκει για να τον φέρει στη χώρα μας.

Ο «Πέτρος» απο τα τέλη Αυγούστου φέρεται να έχει βρει καταφύγιο στην πολη της Ολλανδίας. Στο πλευρό του, βρισκόταν μια νεαρή Ρουμάνα σύντροφος η οποία ειναι έγκυος και χθες το μεσημέρι την πήγε στο αεροδρόμιο να πετάξει για Βουκουρεστι και στη συνέχεια παραδόθηκε. Φέρεται να υποστηρίζει οτι αγαπούσε τη Μόνικα Γκιούς, δεν τη σκότωσε και την τσιμέντωσε αυτός και λέει οτι όχι μόνο θα θέσει εαυτόν στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά θα βοηθήσει την Αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο.

Το χρονικό

Η 42χρονη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς το Φεβρουάριο και αφού μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε δώσει σημεία ζωής, κινητοποιήθηκαν συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

Η γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με έναν 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της πόλης.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν είχε βρεθεί κάτι, ενώ υπήρξε πληροφορία ότι μπορεί να την έχει σκοτώσει και να την έχει θάψει. Αστυνομικοί με συνεργείο άνοιξαν μάλιστα το βόθρο του σπιτιού, όπου φαινόταν να υπάρχει φρέσκο τσιμέντο και κάποια μπάζα, αλλά δεν είχαν βρει κάτι.

Τελικά η γυναίκα βρέθηκε πριν λίγες μέρες τσιμετωμένη, σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr