search-button
cross-out

Λάρισα: Τρόμος για 23χρονη – Άγνωστος αποπειράθηκε να τη βιάσει, την έριξε κάτω και της έσκισε τα ρούχα

Πώς κατάφερε να ξεφύγει
Λάρισα: Τρόμος για 23χρονη – Άγνωστος αποπειράθηκε να τη βιάσει, την έριξε κάτω και της έσκισε τα ρούχα

Η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα μιας 23χρονης Λαρισαίας φαίνεται πως λειτούργησαν καθοριστικά αποτρέποντας τελικά τον βιασμό της, από άγνωστο άνδρα που αναζητεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Η απόπειρα βιασμού σημειώθηκε νωρίς προχθές στις 10.30 το βράδυ και μάλιστα στο κέντρο της Λάρισας, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Ρούσβελτ.

Η 23χρονη περπατούσε όταν ο άγνωστος άνδρας στην οδό Ρούσβελτ – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» – την αιφνιδίασε πλησιάζοντάς την από πίσω. Με το χέρι του την άρπαξε από το πρόσωπο στην προσπάθειά του να στρέψει στο στόμα της προς την πλευρά του για να την φιλήσει. Η 23χρονη αντέδρασε και στην προσπάθειά της να αποτραβηχτεί, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Ο άγνωστος δράστης όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά έπεσε πάνω της προσπαθώντας να της βγάλει το παντελόνι. Μάλιστα χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο και τραβώντας την μπλούζα της, την έσκισε.

Παρότι βίαιη η επίθεση του άνδρα, δεν κάμφθηκε η αντίσταση της 23χρονης η οποία τον κλώτσησε με το γόνατό της και τον δράστη να ανταποδίδει με χτύπημα. Πάνω στον ξυλοδαρμό η 23χρονη βρήκε την ευκαιρία να τραπεί σε φυγή, καταγγέλλοντας στη συνέχεια το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να ερευνούν την υπόθεση.

onlarissa.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr