search-button
cross-out

Μαχαίρωσε τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας – Πώς ξέσπασε ο καβγάς

Άσχημη κατάληξη είχε το ξενύχτι δυο φίλων, Αλβανών υπηκόων αφού ο ένας βρέθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τραυματιστεί στα δάχτυλα από το μαχαίρι του φίλου του στην Ελασσόνα.
Μαχαίρωσε τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας – Πώς ξέσπασε ο καβγάς

Ο δεύτερος είναι πλέον κρατούμενος και μάλιστα χωρίς να διαθέτει άδεια παραμονής στη χώρα, θα απελαθεί.

Οι δυο 37χρονοι φίλοι προχθές το βράδυ – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – βρίσκονταν σε καφενείο χωριού της Ελασσόνας και εκεί όπου… τα έπιναν άρχισε μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας. Το αποτέλεσμα ήταν ο 37χρονος δράστης με ένα μικρό μαχαίρι να τραυματίσει τον συνομήλικο ομοεθνή του στα τρία δάχτυλα του αριστερού χεριού του.

Ο 37χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ελασσόνας ενώ χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών όπου, μετά την απαγγελία κατηγοριών παραπέμφθηκε στον Ανακριτή. Εκεί έλαβε προθεσμία για σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ενώ παραμένει κρατούμενος.

Στο μεταξύ από τον έλεγχο πρόεκυψε ότι ο 37χρονος δράστης είχε μπει παράνομα στην Ελλάδα μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου και δεν διαθέτει έγγραφα παραμονής.

enikos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr