search-button
cross-out

«Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή» – Ραγίζει καρδιές η αδερφή της 21χρονης Ραφαέλλας

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα για τη Ραφαέλα Πιτσίκαλη, τη νεαρή Χανιώτισσα που στις 24 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από άνιση μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το Σάρκωμα Ewing.
«Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή» – Ραγίζει καρδιές η αδερφή της 21χρονης Ραφαέλλας

Η 21χρονη Ραφαέλλα πάλευε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τη νόσο και λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της, έφυγε από τη ζωή.

Όλοι μιλούν για μία κοπέλα με δύναμη ψυχής. Συντετριμμένη και η οικογένειά της, την αποχαιρετά με στιγμιότυπά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως και η αδελφή της, η οποία σε δημοσίευσή της στο Tik Tok ραγίζει καρδιές. «Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Έγινες άγγελος. Σ ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. »

Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της: 

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε?.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου. Σ ’αγαπώ #rafaelapitsikali 24.01.2024».

https://www.tiktok.com/@marypitsikali/video/7327738121527790881?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7324262902474950176

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr