search-button
cross-out

Μεσολόγγι: Όλη η κατάθεση του κρεοπώλη – «Ό,τι και να μου λέτε, εγώ είμαι αθώος»

Μεσολόγγι: Ο 50χρονος κρεοπώλης έδωσε τη δική του διάσταση για τα όσα μοιραία συνέβησαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου
Μεσολόγγι: Όλη η κατάθεση του κρεοπώλη – «Ό,τι και να μου λέτε, εγώ είμαι αθώος»

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στην απολογία του στην ανακρίτρια Μεσολογγίου, η οποία ωστόσο δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις του κρίνοντάς τον προφυλακιστέο.

«Σας το ξαναείπα είμαι αθώος. Όσες φορές και να με ρωτήσετε θα συνεχίσω να σας το λέω πως δεν σκότωσα εγώ τον Μπάμπη», ανέφερε αρχικά στην απολογία του, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 50χρονος κρεοπώλης.

Δεν προσχεδίασα καμία επίθεση. Εγώ απλά έκανα μια εξυπηρέτηση σ’ έναν φίλο. Το αυτοκίνητο συνέχισα να το κινώ γιατί πριν από λίγες μέρες είχε ένα θέμα με τη μπαταρία και ο μάστορας που το είδε μου είπε πως πρέπει να κινείται για να φορτίζει η μπαταρία», ανέφερε για τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που τον δείχνουν να κινείται σε περιοχές άσχετες με όσες είχε πει αρχικά.

Η ανακρίτρια ρώτησε πολλές φορές τον κατηγορούμενο γιατί δεν αναζήτησε τον φίλο του, αλλά και γιατί υπέδειξε στη μητέρα του άλλο μέρος, από εκείνο που ο ίδιος τώρα ισχυρίζεται πως τελικά άφησε με το αυτοκίνητό του το θύμα: «Όταν με πήρε η μητέρα του τηλέφωνο δε γνώριζα ότι ο Μπάμπης αγνοούνταν… δε θεώρησα τόσο σημαντικό να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Εαν ήξερα ότι είχε εξαφανιστεί δε θα αντιδρούσα έτσι…».

Μίλησε και για τα δανεικά που χρωστούσε στο θύμα αλλά και για το εάν γνωρίζει πως στον Μπάμπη χρωστούσαν κι άλλα άτομα: «Τα δανεικά χρήματα που μου αποδίδουν πως χρωστούσα δεν ισχύουν, τα μόνα λεφτά που είχα δανειστεί από τον Μπάμπη ήταν 1.000 ευρώ και πιο παλιά τον Ιούνιο, όταν και του δανείστηκα 6.500 ευρώ τα οποία είναι αυτά που μου δείξατε σε μηνύματα στο Facebook, δεν υπάρχουν άλλα δανεικά πέρα από αυτά που σας είπα. Δε μου είχε αναφέρει (το θύμα) πως του χρωστούσαν άλλα άτομα και δεν πιστεύω πως θα δάνειζε χρήματα σε κάποιο άτομο που δε γνώριζε καλά. Ο χαρακτήρας του ήταν τέτοιος… αλλά ακόμα κι αν ισχύει κάτι τέτοιο δε θα μου το έλεγε, δε μπορώ να γνωρίζω εγώ αν ισχύει κάτι τέτοιο…».

Αίσθηση προκαλεί και ένα άλλο σημείο της απολογίας του κατηγορουμένου που έχει στα χέρια της η ΕΡΤ. Όπως τόνισε ο κατηγορούμενος: «Εδώ και δύο χρόνια σε συζητήσεις ο Μπάμπης μου είχε πει ότι ψάχνει θησαυρούς, λίρες και τέτοια πράγματα. Ξέρω κιόλας ότι συνεργαζόταν με κάποιον από το Αιτωλικό και το Αγρίνιο, το ονόματα των οποίων δεν μου είχε πει. Ήθελε να αγοράσει και κάποιο μηχάνημα ανίχνευσης χρυσού για 1.300 ευρώ».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr