search-button
cross-out

Μια φωτογραφία έκαψε τους ανήλικους μαχαιροβγάλτες της Νέας Σμύρνης

Το θύμα ήταν με φίλους του σε εστιατόριο της περιοχής και επέστρεφε στο σπίτι του γύρω στις δέκα και μισή το βράδυ
Μια φωτογραφία έκαψε τους ανήλικους μαχαιροβγάλτες της Νέας Σμύρνης

Μία «χάρτινη» φωτογραφία του 15χρονου που δέχθηκε μαχαιριές από ομάδα συνομηλίκων του, οι οποίοι του επιτέθηκαν για να του αρπάξουν το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνό του, ήταν το στοιχείο-κλειδί που έκαψε τους δράστες της επίθεσης, την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.

Το θύμα ήταν με φίλους του σε εστιατόριο της περιοχής και επέστρεφε στο σπίτι του γύρω στις δέκα και μισή το βράδυ. Ενώ περπατούσε στην οδό Ιωνία, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών οι οποίοι του ζήτησαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του. Αυτός αντέδρασε με αποτέλεσμα οι ανήλικοι δράστες να του επιτεθούν και ένας από αυτούς να τον τραυματίσει με μαχαίρι. Στην συνέχεια έφυγαν τρέχοντας αφού του αφαίρεσαν τα προσωπικά του αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν στην διάθεσή τους μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, αλλά και τον ίδιο τον 15χρονο, που περιέγραψαν την επίθεση. Παράλληλα συνδύασαν τις μαρτυρίες με άλλα ευρήματα, και από κάμερες της περιοχής, ανακάλυψαν την εικόνα τους και τελικά κατόρθωσαν να τους ταυτοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Επρόκειτο για έναν 16χρονο από την Αλβανία και τρεις Έλληνες 16 και 17 χρόνων, στα σπίτια των οποίων κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και τα ρούχα που φορούσαν κατά την επίθεση και είχαν καταγραφεί από κάμερες καταστημάτων, αλλά και μία φωτογραφία του θύματος την οποία είχε στο σακίδιο που του άρπαξαν και την οποία κράτησαν για άγνωστο λόγο.

Στους αστυνομικούς που τους ρώτησαν πιεστικά «που βρήκαν την συγκεκριμένη φωτογραφία» δεν απάντησαν ούτε για το πως βρέθηκε στο σπίτι του ενός από τους κατηγορούμενους, ούτε φυσικά γιατί την κράτησαν ενώ είχαν εξαφανίσει όλα τα άλλα αντικείμενα που του αφαίρεσαν.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr