search-button
cross-out

Νέα διάσταση για τα Γλυκά Νερά: “Δεν τελειώσαμε, υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί – Η Καρολάιν ήξερε πράγματα που δεν έπρεπε”

"Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα", λέει ο ταξίαρχος Αθ. Κατερινόπουλος.
Νέα διάσταση για τα Γλυκά Νερά: “Δεν τελειώσαμε, υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί – Η Καρολάιν ήξερε πράγματα που δεν έπρεπε”

Νέα διάσταση στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο συζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο δίνει ο ταξίαρχος ε.α. Αθανάσιος Κατερινόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεντεύξεις του έριξε κυριολεκτικά “βόμβες” για την υπόθεση, λέγοντας ανοιχτά ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει. Κάνει λόγο για ύπαρξη και ηθικού αυτουργού ή ηθικών αυτουργών, τονίζει ότι υπάρχει και “δεύτερη κουρτίνα” στο έγκλημα και σημειώνει ότι η άτυχη Καρολάιν φαίνεται ότι δεν έπρεπε να ξέρει κάποια πράγματα, τα οποία συνέβαλαν καθοριστικά στη δολοφονία της από τον πιλότο συζυγό της.

Ταυτόχρονα παραθέτει σειρά ερωτημάτων και νέων στοιχείων για την υπόθεση και προαναγγέλλει εξελίξεις.

“Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση”, είπε με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

“Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις” πρόσθεσε. “Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι”, τόνισε.

Παράλληλα, μιλώντας και στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha, ο ταξίαρχος υπογράμμισε: “Ήταν δύο συγκεκριμένες πληροφορίες: η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο”.

Και πρόσθεσε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: “Δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, κατά τη δική μου εκτίμηση. Ο ανακριτής έχει πολλή δουλειά, γιατί εγώ δεν θα μείνω σε ένα έγκλημα που έκανε ο σύζυγος εναντίον της συζύγου του για τους δικούς του λόγους. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους.”

Και συνέχισε λέγοντας: “Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα… Λογικά πρέπει να υπάρχει συνέχεια”.

Πάντως, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, επεσήμανε ότι “η γλώσσα του σώματος είναι σημαντική. Είδατε πόσο ευθυτενής ήταν όταν περπάταγε με τις χειροπέδες και το αλεξίσφαιρο και πώς κοίταζε τις κάμερες ή δεξιά και αριστερά. Καμία σχέση η σημερινή παρουσία με την εμφάνιση του όταν έκανε δηλώσεις στα κανάλια. Αυτός ο άνθρωπος μοιάζει ψυχοπαθής; Για προσωπικότητα ψυχοπαθητική; Γιατί θα τρελαθούμε!” τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

“Βεβαίως και μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε συνεργός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι παρών ο συνεργός στο σημείο του εγκλήματος. Μπορεί να είναι κάποιος ηθικός αυτουργός αλλού. Να μιλάει, να κατευθύνει…Τι συμβαίνει με το τηλέφωνο θα εξερευνηθεί. Δεν οφείλεται το εγκλημα, όπως είπα στην αρχή, στις μεταξύ τους διαφορές. Οι διαφορές βέβαια αυτές υπήρχαν και πιθανόν να οφείλονται σε άλλα πράγματα, σοβαρά, σημαντικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κι άλλους στην πορεία, αν ψαχτεί καλά το θέμα, κατηγορούμενους”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Ποιος νοίκιασε σπίτι στη Σούδα;
“Υπάρχει κι αλλο ερώτημα… Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;” συμπλήρωσε.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr