search-button
cross-out

Νέα Ερυθραία: Ο 40χρονος «σαμουράι» τρομοκρατούσε για χρόνια – Κακοποιούσε και τη μητέρα του

Νέα Ερυθραία: Ο 40χρονος «σαμουράι» τρομοκρατούσε για χρόνια – Κακοποιούσε και τη μητέρα του
Νέα Ερυθραία: Ο 40χρονος «σαμουράι» τρομοκρατούσε για χρόνια – Κακοποιούσε και τη μητέρα του

Σαν μια τραγωδία που περίμενε εδώ και καιρό να συμβεί φαίνεται να μοιάζει η δολοφονία του 43χρονου άνδρα από τον 40χρονο «σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία βάσει των μαρτυριών των γειτόνων του και των κατοίκων της περιοχής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 43χρονου που τραυματίστηκε από τα πυρά του 40χρονου το πρωί του Σαββάτου «ζούσαμε για χρόνια μια τρομοκρατία». Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, είχαν προηγηθεί τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στις οποίες εκλήθη η αστυνομία για να ελέγξει τον 40χρονο δολοφόνο με τη δεύτερη να είναι το βράδυ πριν το φονικό. «Το προηγούμενο βράδυ άκουσα δύο πυροβολισμούς που δεν ήταν από φλόμπερ αλλά από όπλο. Ίσως το δοκίμαζε» είπε η μητέρα του τραυματία.

Γείτονες του δράστη κατήγγειλαν, μάλιστα, ότι αν και έγινε κλήση στην αστυνομία δεν εστάλη ποτέ περιπολικό προκαλώντας την αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος ζήτησε να μάθει εάν όντως έχουν γίνει κλήσεις στο Κέντρο, και γιατί δεν ανταποκρίθηκε περιπολικό στις κλήσεις αυτές.

«Έκανε συνεχώς δοκιμές με φλομπερ με έναν στόχο που έμοιαζε με ανθρώπινό, τον έβαζε στη γωνία και πυροβολούσε. Πυροβολούσε γάτες και πουλιά» συμπλήρωσε η μητέρα του τραυματία από τη φονική επίθεση του 40χρονου.

Η ίδια, δε, αποκάλυψε ότι η μητέρα του 40χρονου και γιατρός στο επάγγελμα υπέφερε στα χέρια του γιου της ο οποίος φέρεται και να την κακοποιούσε λεκτικά αλλά και σωματικά. Όπως είπε η μητέρα του τραυματία όταν συνάντησε τη μητέρα του 40χρονου δολοφόνου τη ρώτησε αν την κακοποιεί λεκτικά ο γιος της με εκείνη να απαντά «ναι» ενώ «όταν τη ρώτησα «μήπως και κάτι παραπάνω;» αυτή μου απάντησε «και κάτι παραπάνω».

Το προφίλ του 40χρονου δολοφόνου της Νέας Ερυθραίας
O φερόμενος δράστης φαίνεται ότι ήταν ένας άνθρωπος με περίεργες απόψεις, τις οποίες εξέφραζε μέσω της καθημερινής του παρουσίας στα social media, ενώ είχε και ιδιαίτερη αδυναμία στις selfie φωτογραφίες, οι οποίες στην κυριολεξία είναι εκατοντάδες.

Ανατριχίλα προκαλεί και η ανάρτηση που είχε κάνει ο μακελάρης στις 16 Σεπτεμβρίου, η οποία είναι απόσπασμα από την ταινία «Dead Heat» και δείχνει έναν άνδρα να… γαζώνει κάποιον με πυροβόλο όπλο.

Ο «σαμουράι» που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο εργάτη φυσικού αερίου επειδή «του είχαν κάνει μάγια», όπως φώναζε, φαίνεται πως είχε μεγάλη αγάπη για τη μουσική και το άθλημα του ζίου ζίτσου. Σε ένα βίντεο του, μάλιστα, φαίνεται να προκαλεί τους «πρωταθλητές του αθλήματος» να αγωνιστούν μαζί του έναντι αμοιβής (στοιχήματος).

Σε άλλες του αναρτήσεις φαίνεται ότι ήταν λάτρης των καρτών Ταρώ, ενώ πολλές φορές πόσταρε βίντεο με ιδιαίτερα βίαιο περιοχόμενο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων του, δεν ήταν λίγες οι φορές που πυροβολούσε στον αέρα από την ταράτσα του ή σημάδευε… γάτες που είχαν την ατυχία να περνάνε από τον δρόμο κάτω από το σπίτι του.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr