search-button
cross-out

Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: Τι έδειξε η νεκροψία στο μόλις 2,5 μηνών αγοράκι

Με αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων
Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: Τι έδειξε η νεκροψία στο μόλις 2,5 μηνών αγοράκι

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο μόλις 2,5 μηνών βρέφος γνωστής οικογένειας επιχειρηματιών στην Πάτρα, με την αιτία θανάτου του μωρού να παραμένει απροσδιόριστη.

Απαντήσεις πλέον αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων, όπως αναφέρει το pelop.gr. Οι γονείς βρήκαν το μωράκι τους αργά το βράδυ του Σαββάτου στην κούνια του χωρίς αισθήσεις και σφυγμό. Μέσα στον πανικό τους, το πήγαν αμέσως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Οι γιατροί στα εξωτερικά ιατρεία βλέποντας πως το βρέφος δεν είχε καθόλου σφίξη, του έκαναν ανάνηψη και για λίγα λεπτά το επανέφεραν. Το μετέφεραν μετά από λίγη ώρα στην παιδιατρική κλινική, αλλά το μωράκι δεν άντεξε.

Οι ώρες που έμεινε χωρίς σφίξη και οξυγόνωση, αποδείχθηκαν μοιραίες. Εφυγε από κοιλιακή μαρμαρυγή, αλλά τα πραγματικά αίτια θα τα δείξουν τελικά οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις,χωρίς να αποκλείεται ως αιτία θανάτου να θεωρηθεί το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr