search-button
cross-out

Παλαιό Φάληρο: Τι ισχυρίζεται ο 33χρονος που ξυλοκόπησε 10χρονο έξω από κολυμβητήριο-Aυτός με έβρισε πρώτος!

«Τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι» φέρεται να υποστηρίζει ο 33χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε ένα 10χρονο παιδί, την ώρα που έβγαινε από το δημοτικό κολυμβητήριο στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας (09.10.23).
Παλαιό Φάληρο: Τι ισχυρίζεται ο 33χρονος που ξυλοκόπησε 10χρονο έξω από κολυμβητήριο-Aυτός με έβρισε πρώτος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος δεν μπορεί να συλληφθεί γιατί έχει παρέλθει το αυτόφωρο, ισχυρίστηκε ότι όντως κατέβηκε από το αυτοκίνητο έξω από το κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και ότι διαπληκτίστηκε με τον 10χρονο, επειδή ο ανήλικος τον έβρισε.

Έτσι λοιπόν εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο πατέρας του 33χρονου, φερόμενου ως δράστη. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ζήτησαν εξηγήσεις από τον 33χρονο, ο οποίος δεν δέχεται την εκδοχή της απρόκλητης επίθεσης και ισχυρίζεται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσίασε στις αρχές το ανήλικο παιδί.

«Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο δράστης. Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο», είπε η μητέρα του ανήλικου που ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει την απρόκλητη επίθεση και τον ξυλοδαρμό του. Οι γονείς του μέσω του δικηγόρου τους θα κινήσουν όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του δράστη.

Πάντως, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ ελέγχουν το παρελθόν, αλλά και την προσωπικότητα του 33χρονου άνδρα που επιτέθηκε στο ανήλικο παιδί.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr